نوشته شده توسط : sara

آیا از رشته های دانشگاه شهید بهشتی در مقطع کارشناسی ارطلاع دارید ؟

آیا از شرایط پذیرش و ثبت نام در دانشگاه شهید بهشتی و لیست رشته های دانشگاه شهید بهشتی و هزینه ثبت نام رشته های دانشگاه شهید بهشتی و رتبه لازم برای قبولی در رشته های دانشگاه شهید بهشتی مطلع هستید ؟

دانشگاه شهید بهشتی دارای 340 رشته تحصیلی در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا می باشد که دوره کارشناسی دارای 47 رشته و دوره کارشناسی ارشد دارای 191 رشته  و در مقطع دکتری دارای 102 رشته می باشد.

دانشگاه شهید بهشتی یکی از دانشگاه‌های دولتی معتبر ایران است که در منطقه ی اوین، غرب ولنجک و شرق درکه در شمال غربی شهر تهران واقع شده‌است. دانشگاه شهید بهشتی هم اکنون دارای ۱۹ دانشکده، ۳ پردیس و ۱۶ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی می باشد. داوطلبان و متقاضیان برای پذیرش و تحصیل در دانشگاه شهید بهشتی می توانند، با شرکت در کنکور سراسری  و کسب رتبه لازم و درج رشته های دانشگاه شهید بهشتی در الویت اول انتخاب رشته کنکور می توانند شانس خود را برای قبولی در رشته های دانشگاه شهید بهشتی افزایش دهند.

همچنین دانشگاه شهید بهشتی در مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتری بصورت بدون کنکور و بر اساس استعداد های درخشان در برخی رشته ها اقدام به پذیرش دانشجو میکند. در ادامه لیست رشته های دانشگاه شهید بهشتی در مقطع کارشناسی را در اختیار شما میگزاریم.

لیست رشته های دانشگاه شهید بهشتی 97 – 98 مقطع کارشناسی

در ادمه لیست رشته های کارشناسی دانشگاه شهید بهشتی در گروه های مختلف را دراختیار شما قرار خواهیم داد برای اطلاع از رتبه لازم برای قبولی در رشته های دانشگاه شهید بهشتی و اطلاع از شهریه رشته ها از همین درگاه می توانید اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

 

نحوه انتخاب رشته دانشگاه سراسری 97 

با توجه به برگزاری کنکور سراسری و آزاد باهم، انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد بصورت جداگانه انجام می شود و داوطلبان باید نهایت دقت را داشته باشند. داوطلبان در مرحله انتخاب رشته کنکور سراسری 97 می توانند 150 کد رشته محل را انتخاب نمایند. همچنین داوطلبانی که قصد انتخاب رشته دانشگاه آزاد را دارند می توانند 20 کد رشته را در فرم انتخاب رشته خود وارد نمایید.

رشته های تجربی زیرگروه ۱ عبارتند از: بیوتکنولوژی، پزشکی، دندانپزشکی، دامپزشکی، اتاق عمل، بینایی سنجی، دبیری زیست شناسی، علوم آزمایشگاهی، علوم تغذیه، فیزیوتراپی، اعضای مصنوعی، پرستاری، شنوایی شناسی، علوم و صنایع غذایی، کاردرمانی، گفتار درمانی، مامایی، تکنولوژی پرتوشناسی، هوشبری، زیست شناسی، ساخت پروتزهای دندانی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت و بازرسی گوشت، زیست فناوری و برخی از رشته های دیگر

رشته های تجربی زیرگروه ۲ عبارتند از: داروسازی، دبیری شیمی، مهندسی بهداشت محیط، مهندسی بهداشت حرفه ای، شیمی، بهداشت عمومی، فناوری اطلاعات سلامت، تکنولوژی پزشکی هسته ای و رشته های دیگر

رشته های تجربی زیرگروه ۳ عبارتند از: زمین شناسی، اقیانوس شناسی

رشته های تجربی زیرگروه ۴ عبارتند از: حسابداری، مدیریت مالی، مدیریت صنعتی، مدیریت کسب و کارهای کوچک، مدیریت فرهنگی هنری، الهیات، علوم قضایی، اقتصاد اسلامی، علوم اقتصادی، علوم انتظامی و چند رشته دیگر.

 

منبع:رشته های دانشگاه شهید بهشتی 97 – 98

در صورت داشتن هرگونه سوال در رابطه با لیست رشته های دانشگاه شهید بهشتی مقطع کارشناسی، و اطلاع از شرایط پذیرش در دانشگاه شهید بهشتی از طریق ارتباط با سامانه اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

جهت مشاوره در زمینه رشته های دانشگاه شهید بهشتی 97 – 98

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل



:: برچسب‌ها: "رشته های تجربی دانشگاه شهید بهشتی,رشته های علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی,رشته های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی,رشته های انسانی دانشگاه شهید بهشتی,رشته های پزشکی دانشگاه شهید بهشتی,لیست رشته های دانشگاه تهران,آدرس دانشگاه شهید بهشتی,ظرفیت دانشگاه شهید بهشتی ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara
 آیا جز آن دسته از متقاضیانی هستید که قصد عضو شدن در هیات علمی دانشگاه ها را دارید اما از شرایط جذب هیات علمی دانشگاه سراسری اطلاع ندارید؟

آیا از شرایط جذب هیات علمی دانشگاه علمی کاربردی و جذب هیات علمی دانشگاه آزاد و جذب هیات علمی دانشگاه سراسری در سال 97 -98 اطلاع دارید؟

در این اطلاعیه به معرفی شرایط جذب هیات علمی دانشگاه سراسری پرداخته شده شده در صورت داشتن هرگونه سوال از همین درگاه می توانید اطلاعات لازم را برای عضو شدن در هیات علمی دانشگاه سراسری و فراخوان جذب هیات علمی بهمن 97 و فراخوان جذب هیات علمی شهریور 97 دریافت نمایید.

مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، زمینه شناسایی و جذب نخبگان علمی کشور را در هیات علمی دانشیاه ها و موسسات آموزش عالی با استفاده از ظرفیت های قانونی فراهم آورده و فراخوانهای جذب هیات علمی به صورت سالانه در سه نوبت : اردیبهشت برای متقاضیان هیأت علمی بورسیه و نوبت شهریور و بهمن برای متقاضیان جذب هیات علیم دانشگاه سراسری  برگزار می شود.

همچنین استعداد های درخشان و نخبگان علمی از تسهیلات خاص و حمایتهای بنیاد ملی نخبگان و مرکز جذب اعضای هیات علمی برای ورود به هیات علمی برخوردار هستند.

معرفی شرایط جذب هیات علمی دانشگاه سراسری در سال 97 – 98

متقاضیان برای شرکت در پذیرش در هیات علمی دانشگاه سراسری  باید شرایط کلی را دارا باشند که شامل شرایط عمومی جذب هیات علمی دانشگاه سراسری می باشد که در ادامه شرایط را ادامه خواهیم داد.

1-تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران و عدم تغییر یا کسب تابعیت مضاعف در طول دوران خدمت

2-شرایط و ضوابط استخدام اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور توسط مرکز جذب هیأت علمی اعلام شد.

3-دارا بودن مدرک پایان خدمت وظیفه عمومی و یا معافیت قانونی دائم برای آقایانی- برخورداری از سلامت و توانایی جسمانی متناسب با خدمت مورد نظر.

4-عدم سابقه عضویت یا وابستگی به گروهای سیاسی معارض با نظام اسلامی ایران.

5-دارا بودن مدرک پایان خدمت وظیفه عمومی و یا معافیت قانونی دائم برای آقایان.

6-دارا بودن حدامل مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا دکتری حرفه ای گروه پزشکی یا سطح سه حوزوی.

 

شرایط سنی برای عضویت در هیات علمی دانشگاه سراسری 97

براساس شرایط اعلام شده، حداکثر سن برای دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد، دکتری حرفه‌ای گروه پزشکی و سطح سه حوزوی ۳۰ سال تمام و برای دارندگان مدرک تحصیلی دکتری تخصصی و سطح چهار حوزوی ۴۰ سال تمام اعلام شده است و خبرگان بدون مدرک دانشگاهی با احراز شرایط لازم در چارچوب ضوابط و مقررات مربوطه از این ماده مستثنی هستند.
همچنین، در صورت نیاز مؤسسه به خدمات متقاضیان با مدرک تحصیلی دکتری تخصصی و سن بالای ۴۰ سال  دارای برجستگی علمی خاص هستند، این متقاضیان از این ماده مستثنی هستند.

 

شرایط اختصاصی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه سراسری 98

متقاضیان عضویت در هیات علمی، باید علاوه بر احراز شرایط عمومی متناسب با مرتبه مورد تقاضا، از شرایط اختصاصی جذب هیات علمی دانشگاه سراسری نیز برخوردار باشند.

1- مدرک تحصیلی متناسب با یکی از مراتب علمی مورد تقاضا به شرح زیر اعلام شده است:
الف : دارا بودن مدرک تحصیلی دکتری تخصصی و یا سطح چهار حوزوی با رساله تحقیقی برای تمام رشته‌های دانشگاهی (غیر از گروه پزشکی) و یا دارا بودن درجه تخصصی (گواهینامه تخصصی) در گروه پزشکی برای متقاضیان ورود به خدمت در مرتبه استادیار.
ب: دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و یا سطح سه حوزوی در رشته تخصصی مربوط برای کلیه رشته‌های دانشگاهی (غیر از گروه پزشکی) و دارا بودن درجه دکتری حرفه‌ای (در گروه پزشکی) برای متقاضیان ورود به خدمت در مرتبه مربی .

2-آشنایی کافی با یک زبان خارجی برای متقاضیان ورود به خدمت در مرتبه مربی و تسلط کافی به یک زبان خارجی برای متقاضیان ورود به خدمت در مرتبه استادیار.
تبصره ۱: به منظور حفظ هرم علمی، از تاریخ اجرای این آیین‌نامه، استخدام عضو هیأت علمی در مرتبه مربی آموزشیار و مربی پژوهشیار ممنوع است.
تبصره ۲: مؤسسه می‌تواند در راستای حفظ هرم علمی و در صورت نیاز به جذب عضو هیأت علمی در مرتبه مربی، با ارائه گزارش توجیهی لازم نسبت به اخذ مجوز لازم از هیأت امنای مؤسسه مربوط اقدام کند.
تبصره ۳: خبرگان بدون مدرک دانشگاهی با احراز شرایط لازم در چارچوب ضوابط و مقررات از این ماده مستثنی هستند.
براساس این گزارش، مرجع استعلام و تشخیص شرایط عمومی و اختصاصی این آئین‌نامه حسب مورد، مبادی قانونی ذی‌صلاح از جمله هیأت اجرایی جذب مؤسسه و هیأت مرکزی جذب وزارت است.

در صورت مطالعه موارد ذکر شده ممکن است، همچنان سوالاتی در ذهن متقاضیان در رابطه با دیگر شرایط جذب هیات علمی دانشگاه سراسری وجود داشته باشد برای اطلاع از تمام جزئیات جذب هیات علمی دانشگاه سراسری  از طریق ارتباط با سامانه اطلاعات لازم را دریافت نمایید.


 لینک مرتبط :

شرایط ثبت نام دانشگاه پلی تکنیک میلان 97 – 98

برترین دانشگاه های مهندسی دنیا در 10 رشته مهندسی

برترین دانشگاه های مکانیک دنیا و ایران

 
منبع:شرایط جذب هیات علمی دانشگاه سراسری 97

جهت مشاوره در زمینه شرایط جذب هیات علمی دانشگاه سراسری 97

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل



:: برچسب‌ها: شرایط جذب هیات علمی دانشگاه سراسری 97,فراخوان جذب هیات علمی بهمن 97,فراخوان جذب هیات علمی شهریور 97,شرایط جذب هیات علمی دانشگاه آزاد,حداقل معدل برای جذب هیات علمی,شرایط سنی جذب هیات علمی,جذب هیات علمی دانشگاه علمی کاربردی,حقوق اعضای هیات علمی در سال 97,فراخوان جذب هیات علمی وزارت بهداشت شهریور 97 ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

چگونه دانش آموز موفقی باشیم؟ آیا می خواهید بدانید  چگونه در کلاس بهترین باشیم..

و یا دانش آموزان موفق چه دانش آموزانی هستند و اینکه یک دانش آموز خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

با توجه به اینکه همه ی دانش آموزان دوست دارند در دوران دانش آموزی خود بهترین باشند و البته والدین هم به این موضوع اهمیت می دهند تا به هر نحوه ممکن بهترین ها را برای فرزندان خود فراهم کنند در این مقاله به معرفی چگونه دانش آموز موفقی باشیم  می پردازیم و در ادامه لیست بهترین مدارس برای تحصیل دانش اموزان در مقطع ابتدای و دوران متوسطه اول و دوم معرفی می کنیم.

در صورت داشتن هرگونه سوال و اطلاع از برنامه ریزی برای اینکه دانش آموز بهتری باشید می توانید از طریق ارتباط با سامانه از بهترین مدارس و بهترین برنامه ریزی ها در کمترین زمان ممکن باخبر شوید.

راه کارهایی برای چگونه یک دانش آموز خوب باشیم

برای اینکه بتونید در مدرسه دانش آموز موفق باشید اول باید مواردی رو که در ادامه معرفی میکنیم را انجام بدید. راه کارهای یه دانش آموز نمونه شدن رو یاد بگیری و موفق بشید، فقط چند تا مرحله ی ساده است.

برای این‌که بتوانید شما نیز در مدرسه عملکرد خوبی داشته باشید و بهترین نمره را کسب کنید باید پشتکار زیادی داشته باشید و با برنامه‌ریزی خوب کارهای خود را انجام دهید و به چندین نکته توجه کنید:

1- به یاد داشته باشید که هیچ گاه فقط برای کسب نمره درس نخوانید و سعی کنید برای یادگیری مطالب، درس بخوانید.
2- سعی کنید قبل از این‌که معلم مبحثی را تدریس کند آشنایی مختصری با آن مبحث داشته باشید تا ذهن شما آماده‌ی فراگیری مطالبی که معلم ارائه خواهد داد باشد.
3-زمانی که معلم مشغول تدریس است تمرکز خود را فقط روی یادگیری مطالب بگذارید.
4- یکی از عواملی که باعث درک بهتر مطالب می‌شود یادداشت‌برداری حین تدریس معلم است. نکته‌‌برداری و مطالعه‌ی آن‌ها کمک شایانی در فراگیری مطالب به شما خواهد کرد.
6- سعی کنید درس همان روز را در همان روز مطالعه کنید و اگر در درسی تکلیفی برای انجام دادن دارید درنگ نکنید.
7- تا زمانی که درسی را مطالعه نکرده‌اید نمی‌توانید به اشکالات خود پی ببرید؛ پس با حل تمرینات متنوع آن اشکالات را شناسایی کرده و از طریق معلم و هم‌کلاسی‌های‌تان آن‌ها را برطرف کنید.
8-یک دانش‌آموز موفق فقط به کتاب درسی اکتفا نمی‌کند و برای تسلط بهتر در مباحث درسی از منابع کمک‌آموزشی نیز کمک می‌گیرد. این منابع کمک شایانی در درک و فهم مطالب درسی به شما خواهد کرد.
9- گاهی اتفاق می‌افتد که به علت بیماری یا مشکلی نتوانید در کلاس درس حاضر شوید. در این صورت از دوستانتان از اوضاع و احوال آن روز مدرسه باخبر شوید و مطالبی را که لازم است یاد بگیرید، مطالعه کرده یا از آن‌ها بپرسید.
داشتن برنامه درسی علاوه براینکه به مطالعه شما نظم می دهد، در صورت اجرای آن، تبدیل به شاگرد زرنگ کلاس می شوید.

راه کارهایی برای چگونه دانش آموز موفقی باشیم

بهتر است در همان درس یا مبحثی که معلم در کلاس تدریس می کند اگر مشکل دارید با راهنمای معلم همان جلسه برطرف کنید. اگر می خواهید در درسی یا درسهایتان تسلط کامل داشته باشید باید در خانه تمرین زیادی حل کنید.

از کتاب های کمک آموزشی استفاده کنید. حتی می توانید برای تسلط بیشتر بر مطالب درسی، از کلاس های خصوصی استفاده کنید. به همین منظور می توانید به سایت استادبانک مراجعه کرده و درخواست معلم کنید. همیشه در فعالیت هایی که لازم است به صورت گروهی شرکت کنید نقشی فعالی داشته باشید.

مزیت کار گروهی یا مطالعه گروهی این است که هر دانش آموزی در گروه سعی می کند از دیگر هم گروهی خود بهتر باشد و همین رقابت باعث موفقیت شما می شود. پس اگر می توانید در مطالعه با دانش آموزانی که جزو شاگردان زرنگ کلاس هستند هم گروه باشید.
قطعا در سبک خواندنتان و موفقیت شما در درس هایتان تاثیر مثبتی دارد. سعی کنید مشکلات خانه را به مدرسه نیاورید و همین طور مشکلاتی که در مدرسه داشتید. اینکار باعث برهم خوردن تمرکزتان در کلاس درس در حین تدریس و یادگیری مطالب می شود. و باعث برهم خوردن تمرکزتان در خانه در حین مطالعه و تمرین درسهایتان می شود. زمانی مشکلات خود را حل کنید که زمان مطالعه و درس خواندنتان نیست. اینکار به مرور باعث افزایش تمرکز و به کنترل درآوردن افکارتان می شود.

در نهایت رمز موفقیت داشتن تلاش و پشتکار در امر یادگیری برای هر دانش آموزان می باشد، در این راه می توانید از راهنمایی های مشاوران سامانه برای چگونه دانش آموز موفق شویماستفاده نمایید.

لینک مرتبط :

چگونه رتبه زیر 1000 بیاوریم ؟

چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم؟ 

چگونه ریاضی کنکور را 100 بزنیم ؟

چگونه تراز خود را بالا ببریم؟ راه های افزایش تراز کنکور

درصدهای لازم برای کسب تراز 7000


م
نبع:چگونه دانش آموز موفقی باشیم ؟

جهت مشاوره در زمینه چگونه دانش آموز موفقی باشیم ؟

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل



:: برچسب‌ها: "دانش آموز نمونه از دیدگاه پیامبر,چگونه در مدرسه معروف باشیم,چگونه در کلاس بهترین باشیم,بهترین دانش آموز جهان,چگونه دردرس هایمان پیشرفت کنیم,رفتار ما در مدرسه چگونه باید باشد,وظایف یک دانش آموز خوب,دانش اموزان موفق چه دانش اموزانی هستند,چگونه در کلاس بهترین باشیم,چگونه شاگرد اول باشیم,یک دانش اموز خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد ,
:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

آیا از پردرآمدترین رشته های دانشگاهی ایران و لیست رشته های پردآمد در سال  97 – 98  اطلاع دارید؟

آیا از ظرفیت رشته هاو رتبه لازم برای قبولی در این رشته ها مطلع هستید؟

با توجه به اشباع شدن رشته های دانشگاهی در ایران اغلب متقاضیان بدنبال آگاهی از پردرآمدترین رشته های دانشگاهی در ایران هستند. با توجه به اینکخه اکثر  پولدار شدن مهم‌ترین دلیل دانش‌آموزان برای رفتن به دانشگاه و انتخاب پردرآمدترین رشته‌های دانشگاهی است. در این مقاله به معرفی لیست رشته های پردآمد در ایران می پردازیم.

با توجه به اینکه مهم ترین موضوع برای کنکوری ها قبل و بعد از امتحان و دریافت نتایج کنکور و اطلاع از رتبه و تراز این است که با رتبه و ترازی که کسب کرده اند در چه رشته و دانشگاهی می توانند تحصیل کنند و آیا رشته ای که انتخاب رمی کنند بازار کار مناسبی از نظر درآمد خواهد داشت. پس اطلاع از رشته های پردرآمد و اشباع نشده و اطلاع از اینکه آیا با رتبه ای که کسب کرده اید می توانید در این رشته تحصیل کنید از اهمیت زیادی برای هر داوطلب برخوردار است .

در صورت داشن هرگونه سوال در رابطه با پردآمدترین رشته های دانشگاهی در دانشگاه آزاد سراسری پیام نور و غیر انتفاعی و اطلاع از لیست رشته های پردرآمد دانشگاهی در ایران بعد از مطالعه این اطلاعیه از همین درگاه می توانید پاسخ سوالات خود را در رابطه با رتبه لازم برای قبولی در این رشته ها و اطلاع از شهریه و شرایط ثبت نام در رشته های ارائه شده دریافت نمایید.

لیست پردرآمدترین رشته های دانشگاهی در ایران 97 – 98

پردرآمدترین رشته های دانشگاهی در ایران 97 در گروه تجربی، ریاضی و انسانی پردآمد که هنوز اشباع نشده اند و در آیند می توانید به آن برای کسب درآمد مناسب اتکا کنید را بیان خواهیم کرد. عاملی که در پرطرفدار شدن یک رشته تاثیر بسزایی دارد، موقعیت شغلی آینده و جایگاه و شان و منزلت اجتماعی می باشد که در اثر تحصیل رشته در دانشگاه ایجاد میشود. در ادامه به لیست این رشته ها خواهیم پرداخت اما در صورت داشتن هرگونه سوال از طریق ارتباط با سامانه می توانید اطلاعات لازم را دریاففت نمایید.


بعد از مطالعه مقاله در صورت داشتن هرگونه سوال در رابطه با پردرآمدترین رشته های دانشگاهی در ایران و اطلاع از لیست رشته های پردرآمد بعد از مطالعه مقاله می توانید از طریق ارتباط اب سامانه اطلاعات لازم را در رابطه با رتبه لازم و ظرفیت پذیرش دریافت نمایید.

لینک مرتبط :

لیست رشته های کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی 97

لیست رشته های کاردانی به کارشناسی 97 – 98 با آزمون و بدون آزمون

لیست رشته های دانشگاه مجازی 97 – 98

لیست رشته های کاردانش دانشگاه آزاد 97 – 98

لیست رشته های دانشگاه افسری ارتش 97 – 98

لیست رشته های دانشگاه بقیه الله 97 – 98

لیست رشته های دانشگاه علوم انتظامی امین 97 – 98




منبع:
پردرآمدترین رشته های دانشگاهی در ایران 97

 

 

جهت مشاوره در زمینه پردرآمدترین رشته های دانشگاهی در ایران 97

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل



:: برچسب‌ها: "پردرآمدترین رشته های دانشگاهی در ایران 97,لیست پردرآمدترین رشته های دانشگاهی ایران,پردرآمدترین رشته های دانشگاهی در ایران 98,پردرآمدترین رشته های دانشگاهی97,پردرآمدترین رشته های مهندسی در جهان,بهترین رشته مهندسی در ایران,بهترین رشته های دانشگاهی در ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

با رتبه 3000 انسانی کجا قبول میشم ؟

اکثر داوطلبان بعد از شرکت در کنکور و دریافت نتایج کنکور انسانی، با توجه به رتبه و ترازی که کسب کرده اند،  به دنبال آگاهی از لیست رشته ها و دانشگاه هایی هستند که با رتبه 3000می توانند در آن قبول شوند. با توجه به اینکه انتخاب رشته با رتبه 3000 در کنکور انسانی بسیار حساس است و داوطلبان برای انتخاب رشته باید به ظرفیت پذیرش دانشگاه ها و رتبه آخرین فرد قبول شده در رشته و دانشگاه اطلاع داشته باشند. تا با آگاهی دقیق اقدام به انتخاب رشته در  گروه انسانی نمایند.

با رتبه 3000 انسانی کجا قبول میشم ؟ یکی از مهمترین عواملی که متقاضیان باید در انتخاب رشته با رتبه ای که کسب کرده اند به آن توجه کنند، میزان علاقه هر داوطلب می باشدو خوب بودن یا نبودن رشته های دانشگاهی، بعد از علاقه از اهمیت زیادی برخوردار است. قبل از هر چیز بفهمید واقعا به چه رشته و شغلی علاقه دارید، در چه حوزه هایی استعداد و توانایی دارید و بعد سایر اطلاعات لازم را جمع آوری کنید. در این راه می توانید از راهنمایی های سامانه استفاده کرده و با خیال راحت با توجه به رتبه ای که کسب کرده اید اقدام به انتخاب رشته نمایید.

با رتبه 3000 انسانی کجا قبول میشم : اما آنچه که در نهایت اهمیت دارد نحوه انتخاب رشته درست می باشد، چرا که با انتخاب درست با رتبه 3000 انسانی می توان در بهترین رشته ها قبول شد. اما اگر انتخاب نادرستی داشته باشید ممکن است فرصت خود را برای قبولی در بهترین رشته ها از دست بدهید. در صورت داشتن سوالات بیشتر در رابطه با درصد لازم برای قبولی در رشته های انسانی مد نظر خود و دانشگاهی که می خواهید قبول شوید با مشاوران سامانه در ارتباط باشید.

 

با رتبه 3000 انسانی کجا قبول میشوم ؟ با رتبه سه هزار کجا قبول میشم 

در این مقاله توضیحات کلی در رابطه با کارنامه داوطلبانی که در سال 96 با رتبه 3000 قبول شده اند و انتخاب رشته با رتبه 3000 انجام داده اند را دراختیار شما قرار می دهیم که در این کارنامه به ترتیب از سمت راست شامل رتبه کشوری، رتبه در سهمیه، سهمیه در منطقه، جنسیت و شهر و رشته قبولی می باشد.


نحوه  انتخاب رشته با رتبه 3000 صحیح کنکور سراسری 97 – با رتبه 3000 انسانی کجا قبول میشوم ؟

با رتبه 3000 انسانی کجا قبول میشم ؟

رتبه 3000 برای داوطلبان گروه انسانی رتبه خوبی می باشد، اما نحوه درست انتخاب رشته با رتبه 3000 از اهمیت زیادی برخوردار است در ادامه توضیحات کلی در رابطه با نحوه درست انتخاب رشته در اختیار شما قرار می دهیم.

با توجه به برگزاری کنکور سراسری و آزاد باهم، انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد بصورت جداگانه انجام می شود و داوطلبان باید نهایت دقت را داشته باشند. داوطلبان در مرحله انتخاب رشته کنکور سراسری 97 می توانند 150 کد رشته محل را انتخاب نمایند. همچنین داوطلبانی که قصد انتخاب رشته دانشگاه آزاد را دارند می توانند 20 کد رشته را در فرم انتخاب رشته خود وارد نمایید.

 

 

برای اطلاع از بازار کار رشته های انسانی و  در صورت داشتن هرگونه سوال در رابطه با داشتن رتبه های مختلف در چه دانشگاه و رشته های قبول خواهید شد، با رتبه 3000 انسانی کجا قبول میشم ؟  کارنامه قبولی با رتبه 3000 می توانید از طریق ارتباط با سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی پاسخ ریز ترین سوال خود را در این رابطه دریافت نمایید.


منبع:با رتبه 3000 انسانی کجا قبول میشم ؟


برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک آبی کلیک نمایید.

با رتبه 30000 تجربی کجا قبول میشوم 

با رتبه 10000 انسانی کجا قبول میشم ؟

 راهنمای انتخاب رشته دانشگاه آزاد 97

با رتبه 20000 انسانی کجا قبول میشم ؟

با رتبه 5000 انسانی کجا قبول میشم ؟

چگونه رتبه زیر 1000 بیاوریم ؟ریاضی تجربی و انسانی

 

جهت مشاوره در زمینه با رتبه 3000 انسانی کجا قبول میشم ؟

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل



:: برچسب‌ها: "با رتبه 3000 کجا قبول میشم,با رتبه 3000 انسانی کجا قبول میشم,با رتبه 3000 انسانی کجا قبول میشوم,انتخاب رشته با رتبه 3000,با رتبه سه هزار کجا قبول میشم,لیست رشته های انسانی,با چه رتبه ای چه دانشگاهی قبول میشیم,لیست رشته های پرطرفدار انسانی ,
:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

آیا از میزان تاثیر بومی گزینی در انتخاب رشته کنکور در سال 97 – 98  اطلاع دارید؟

بومی گزینی تا چه حد در انتخاب رشته کنکور 97 موثر خواهد بود؟ و میزان سهمیه بومی در کنکور 97 به چه صورت خواهد بود؟

آیا از استان های بومی و رشته های بومی در کنکور 97 اطلاع دارید؟

در ابتدا باید این نکته را یادآوری کنیم که بومی گزینی خود به چند دسته به صورت استانی ، ناحیه ای ، قطبی و یا کشوری تقسیم می شود.  همچنین رشته های موجود در دانشگاه ایران بصورت بومی هستند و پذیرش در انتخاب رشته کنکور بصورت بومی استانی می باشد.

بومی گزینی چیست و چرا سازمان سنجش اقدام به بومی گزینی برخی رشته ها کرده است، به دلیل انتخاب رشته برخی از دانشجویان در دانشگاه های دورا از محل زندگی و به وجود آمدن مسائلی چون تهییه خوابگاه و مشکلات رفت و آمدی و بسیاری از موارد دیگر مثل دوری از خانواده سازمان سنجش در برخی رشته ها اقدام به تاثیر بومی گزینی در انتخاب این رشته ها کرده است. بنابراین بومی گزینی در انتخاب رشته کنکور سراسری 97  برای آن دسته از داوطلبانی که قصد تحصیل در رشته های دانشگاهی محل زندگی خود را دارند از اهمیت زیادی برخوردار است و کمک شایانی به قبولی این متقاضیان در رشته دلخواه در دانشگاه محل زندگی این داوطلبان می کند.

در صورت داشتن سوال در رابطه با میزان تاثی بومی گزینی در انتخاب رشته کنکور 97 بر اساس شهری که زندگی می کنید و اطلاع از ررشته های بومی و استان های بومی از طهمین درگاه از طریق ارتباط با سامانه اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

 

تاثیر بومی گزینی در انتخاب رشته کنکور 97

با توجه به اینکه رشته های ارائه شده در دفترچه انتخاب رشته دارای ظرفیت خاصی می باشند، بعد از پذیرش داوطلبان با سهمیه ایثارگران و دیگر سهمیه ها در صورت باقی ماندن ظرفیت داوطلبانی که متقاضی بومی گزینی هستند می توانند از ظرفیت باقی مانده استفاده نمایند.

میزان تاثیر بومی گزینی برای متقاضیانی که رشته محل هایی که انتخاب می کنند، گزینش در آنها بصورت بومی میباشد، پس از کسر نمودن سهمیه ۲۵ درصدی ایثارگران و جانبازان، ۲۰ % از ظرفیت باقی مانده به داوطلبان آزاد و مابقی به نسبت تعداد شرکت کنندگان هر یک از سهمیه های مناطق و خانواده شهدا در بوم مربوطه به تعداد کل شرکت کنندگان آن بوم از گروه آزمایشی اختصاص خواهد یافت.

همچنین برخی از رشته ها هستند که فقط بر اساس بومی گزینی استان می باشند و میزان تاثیر سهمیه ایثارگران و شهدا در صورت عدم بومی بودن در انتخاب این رشته ها کم می باشد. انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان از نوع بومی گزینی استانی خواهد بود.

 

انواع بومی گزینی در انتخاب رشته دکنکور 97

داوطلبی که مدرک سه سال آخر دبیرستان چه نظری و چه هنرستان نظام قدیم و یا نظام جدید را در یک استان گذارنده باشد ، داوطلب بومی آن استان خواهد بود. ولی اگر محل اخذ مدرک سه سال آخر در یک استان نبود، استان بومی ، استان محل تولد وی درج خواهد شد.

1-برخی رشته ها  با توجه به ماهیت رشته و کاربرد آن مثل رشته های دانشگاه فرهنگیان به صورت بومی گزینی استانی خواهد بود.

2-در صورت پذیرش دانشجو در دانشگاه استان مجاور و نزدیک محل زندگی، پذیرش دانشجو در رشته رشته مورد نظر، به صورت بومی ناحیه ای است .
بنابراین به استان های مجاور هم، بومی گزینی ناحیه یا ناحیه بومی گفته میشود. مثلا استان تهران و استان البرز

3-به چند ناحیه مجاور به هم، یک قطب بومی گویند و پذیرش دانشجو در رشته موجود در یک ناحیه از چند ناحیه نزدیک به هم ، بصورت بومی قطبی می باشد.
پذیرش بصورت بومی قطبی برای رشته هایی است که حتی بصورت بومی گزینی استانی و بومی قطبی پذیرش ندارند و تنها در چند دانشگاه دولتی ارائه میشوند.

 آنچه که در انتخاب رشته کنکور سراسری  تاثیر گذار می باشد در درجه اول حد نصاب نمره کسب شده در هر یک از زیرگروه ها برای رشته هایی که براساس آزمون دانشجو می پذیرند و براساس معدل کتبی، رشته هایی که تنها براساس سوابق تحصیلی و معدل کل دانشجو می پذیرند. و یکی دیگر از عوامل موثر در انتخاب رشته کنکور که داوطلبان باید به آن دقت نمایند، استان بومی و سهمیه داوطلب در صورت وجود بومی گزینی می باشد.

در صورت داشتن هرگونه سوال در رابطه با انواع بومی گزینی ها شاملبومی گزینی استانی ، ناحیه ای ، قطبی و یا کشوری در انتخاب رشته کنکور از طریق ارتباط با سامانه اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

 

 جدول دسته بندی ناحیه بومی کشور 97 – 98

 

منبع:میزان تاثیر بومی گزینی در انتخاب رشته کنکور 97

در صورت داشتن سوال در رابطه با میزان تاثیر بومی گزینی در انتخاب رشته کنکور 97 از طریق ارتباط با سامانه اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

لینک مرتبط:

نحوه دریافت کد ایثارگری سپاه و ارتش در کنکور سراسری

تاثیر سهمیه رزمندگان در انتخاب رشته کنکور سراسری 97

تاثیر سهمیه مناطق در کنکور سراسری 97

تاریخ برگزاری کنکور سراسری 97

 

جهت مشاوره در زمینه میزان تاثیر بومی گزینی در انتخاب رشته کنکور 97

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل



:: برچسب‌ها: "بومی گزینی در انتخاب رشته کنکور 97,میزان تاثیر بومی گزینی در انتخاب رشته کنکور, سهمیه بومی گزینی در کنکور 97,شرایط بومی بودن در کنکور سراسری,بومی شهرستان یعنی چه,بومی بودن یعنی چه,شرایط بومی بودن چیستعسهمیه بومی چیست,سهمیه بومی در کنکور 97 ,استان های بومی در کنکور,رشته های بومی ,
:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

اطلاعیه  شرایط ثبت نام گروه کار دانش در دانشگاه آزاد 

آغاز ثبت نام رشته های کاردانش دانشگاه آزاد ۹۷ – ۹۸

در صورتی که جز متقاضیانی هستید که در مقطع در دوره متوسطه در رشته های کار و دانش تحصیل کرده اید، و اکنون در مقطع کاردانی پیوسته قصد تحصیل در دانشگاه آزاد را دارید و بدنبال آگاهی از زمان و شرایط ثبت نام رشته های کارو دانش دانشگاه آزاد هستید، در ادامه به معرفی شرایط ثبت نام رشته های کار  دانش در دانشگاه آزاد را معرفی میکنیم.

شرایط ثبت نام رشته های کاردانش در دانشگاه آزاد و دارندگان مدارک متوسطه نظری که مایل به ادامه تحصیل در دوره های کاردانی پیوسته باشند مانعی برای شرکت آنان در این دوره ها وجود ندارد اما چنانچه رشته انتخابی آنان با مدرک تحصیلی متجانس نباشد باید دروسی را (حداکثر ۱۲ واحد) که توسط شورای آموزشی دانشگاه تعیین میشود به عنوان کمبود یا جبرانی بگذرانند. همچنین دارندگان دیپلم کاردانش در صورت پذیرفته شدن در رشته متناسب با دیپلم خود ملزم به گذراندن حداکثر ۱۴ واحد در وس جبرانی برابر بخشنامه های مربوط میباشند.

با توجه به پذیرش بدون کنکور دانشگاه آزاد در مقاطع مختلف کاردانی پیوسته و کاردانی ناپیوسته در دو نوبت مهر و بهمن از همین درگاه برای انجام ثبت نام رشته های کار و دانش دانشگاه آزاد ۹۷ – ۹۸  می توانید اقدام نمایید.

 

ضوابط و شرایط ثبت نام رشته های کار و دانش دانشگاه آزاد ۹۷ – ۹۸

شرایط عمومی ثبت نام رشته های کاردانش دانشگاه آزاد

۱- اعتقاد و التزام عملی به اسلام و یا یکی از ادیان تصریح شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران(ملاک، وضع کنونی داوطلب در هنگام ثبت نام است)
۲- نداشتن عناد با نظام جمهوری اسلامی ایران وداشتن توانائی جسمی متناسب با رشته انتخابی.

۳- بررسی شرط تطابق مدرک تحصیلی دوره متوسطه داوطلبان با رشته انتخابی آنان در محل دانشگاهی مربوطه صورت میپذیرد و عواقب ناشی از عدم رعایت آن متوجه شخص داوطلب خواهد بود (رشته تربیت بدنی از این شرط مستثنی میباشد.
۴- دانشگاه تعهدی برای تامین خوابگاه و یا امکانات رفاهی دیگر جهت دانشجویان ندارد. لیکن چنانچه محلهای دانشگاهی امکاناتی در این مورد داشته باشند، حتی الامکان در اختیار دانشجویان غیر بومی قرار خواهند داد.
۵ – با توجه به مقررات دانشگاه آزاد اسلامی جابجایی، انتقال و میهمانی دانشجویان مطابق آئین نامه نقل و انتقالات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ممنوع میباشد.

تذکر مهم : شهریه پذیرفته شدگان واحدها، پردیسها و مراکز بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی براساس شهریه مصوب سالانه واحدها، پردیس ها و مراکز بین المللی و تا دو برابر شهریه واحدهای داخلی دریافت خواهد گردید. شهریه پذیرفته شدگان واحدهای خارج از کشور به صورت ارزی دریافت میشود و بیش از ۲ برابر شهریه واحدهای داخل کشور میباشد.

 

شرایط اختصاصی ثبت نام رشته های کار دانش دانشگاه آزاد ۹۷ – ۹۸

۱- داشتن دیپلم در یکی از شاخه های فنی و حرفهای یا کاردانش یا دیپلم سه ساله متوسطه نظری یا دیپلم کامل چهار ساله نظام قدیم متوسطه.

۲- شرایط ثبت نام رشته های کاردانش برای دارندگان دیپلم کاردانش در صورت پذیرفته شدن در رشته متناسب با دیپلم خود ملزم به گذراندن حداکثر ۱۴ واحد در وس جبرانی برابر بخشنامه های مربوط میباشند.
۳-دیپلمه های شاخه های کاردانش، فنی و حرفه ای و هنرستان نظام قدیم، صرفا مجاز به انتخاب
یکی از رشته های کاردانی متناسب با نوع دیپلم خود طبق جدول مربوطه در این دفترچه راهنما میباشند.

۴- ثبت نام متقاضیان دارای مدرک تطبیقی در دوره کاردانی پیوسته بلامانع می باشد.
۵-متقاضیان رشته تربیت بدنی لازم است توانایی جسمی متناسب با این رشته را مطابق نظر دانشگاه دارا باشند، در غیر اینصورت از ثبتنام و ادامه تحصیل آنان در محل دانشگاهی جلوگیری به عمل خواهد آمد.
۶-شرایط ثبت نام رشته های کاردانش دانشگاه آزاد برای هر متقاضی با توجه به مدرک پایان دوره متوسطه خود در شاخه های فنی و حرفهای، کاردانش و یا دیپلم چهار ساله نظام قدیم، تنها مجاز به انتخاب یک رشته تحصیلی برای ثبت نام در دوره کاردانی پیوسته میباشد .

لازم به ذکر است رشته تربیت بدنی از قاعده فوق مستثنی میباشد و متقاضیان میتوانند در صورت تمایل علاوه بر رشته مرتبط با رشته تحصیلی دوران متوسطه خویش، این رشته را نیز به عنوان رشته تحصیلی انتخاب نمایند. تطابق رشته فارغ التحصیلی داوطلبان در دوره متوسطه با رشته انتخابی در دوره کاردانی پیوسته، در محل دانشگاهی مربوطه صورت خواهد پذیرفت لذا به داوطلبان اکیداً توصیه میگردد شرط تطابق رشته (مطابق جدول صفحات ۱۱ الی ۱۴ ) را در انتخاب خویش لحاظ دارند رشته تربیت بدنی از این شرط مستثنی میباشد.

 در صورت داشتن سوال و بروز مشکل در رابطه با زمان ثبت نام رشته های کاردانش دانشگاه آزاد برای دارندگان مدرک دیپلم و متوسطه برای قبولی بصورت بدون کنکور در دانشگاه آزاد می توانید از طریق ارتباط با سامانه ثبت نام ثبت نام خود را در کمترین زمان انجام دهید و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.

 منبع:زمان و شرایط ثبت نام رشته های کاردانش ۹۷ – ۹۸

 

لینک مرتبط :

ثبت نام بدون کنکور کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد ۹۷ – ۹۸

زمان ثبت نام کاردانی فنی حرفه ای ۹۷ – ۹۸ نظام جدید

ثبت نام بدون کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد ۹۷ – ۹۸

لیست رشته های کاردانش دانشگاه آزاد ۹۷

 

جهت مشاوره در زمینه زمان و شرایط ثبت نام رشته های کاردانش ۹۷ – ۹۸

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل



:: برچسب‌ها: شرایط ثبت نام رشته های کاردانش ,شرایط ثبت نام رشته های کاردانش 97,زمان ثبت نام رشته های کاردانش , مهلت شرایط ثبت نام رشته های کاردانش دانشگاه آزاد97 ,
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

اطلاعیه شرایط خروج از کشور نخبگان مشمول خدمت سربازی در سال ۹۷ – ۹۸

آیا جز دانشجویانی هستید که مشمول خدمت سربازی شده و قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید ؟

در صورتی که جز بنیاد نخبگان، برگزیدگان المپیادهای علمی، برگزیدگان از میان آزمون های سراسری، مخترعان و مکتشفان و دانش آموختگان برتر هستید و قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید، می توانید با رعایت ضوابط و شرایط خروج از کشور نخبگان مشمول خدمت سربازی ۹۷ – ۹۸ اقداممات لازم را انجام دهید.

در صورت برز مشکل برای خروج از کشور نخبگان مشمول خدمت سربازی ۹۷ – ۹۸ می توانید از همین درگاه از طریق ارتباط با سامانه اطلاعات لازم از دریافت نمایید.

 

 

قانون خروج از کشور برگزیدگان آزمون سراسری ۹۷

شرایط خروج از کشور برگزیدگان از میان آزمون های سراسری
۱- ۱۰۰ نفر اول گروه ریاضی فیزک مقطع کارشناسی
۲-. ۵۰ نفر اول گروه علوم تجربی مقطع کارشناسی
۳- ۵۰ نفر اول گروه علوم انسانی مقطع کارشناسی
۴- ۲۰ نفر اول رشته های هنر

شرایط خروج از کشور مخترعان و مکتشفان ۹۷ – ۹۸

شرایط خروج از کشور مخترعان و مکتشفان ، آفرینندگان آثار بدیع و ارزنده ادبی و هنری
• برگزیدگان مسابقات و جشنوارهای علمی معتبر داخلی و خارجی از قبیل خوارزمی ، رازی
• برگزیدگان از میان مخترعان و مکتشفان ایرانی که اختراع و اکتشاف انان در مراجع ذیصلاح داخلی و خارجی به ثبت رسیده باشد
• برگزیدگان ازمیان آفرینندگان آثار بدیع و ارزنده هنری درحوزه های موسیقی ، نقاشی ، هنرهای تجسمی ، هنرهای نمایشی، معماری و غیره با معرفی مراجع معتبر.

شرایط خروج از کشور دانش آموختگان برتر ۹۷ – ۹۸

شرایط خروج از کشور دانش آموختگان برتر
برگزیدگان از میان نفرات اول دانش آموخته رشته های دانشگاهی (کارشناسی و بالاتر) داخل کشور و حوزه های علمیه (سطح یک بالاتر)
برترین های مسابقات علوم قرآنی
• برگزیدگان نفرات اول تا سوم مسابقات معتبر قرآنی داخلی و بین المللی
• شخصیت های برجسته علمی ، اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی کشور.
• برگزیدگان ازمیان محققان ایرانی که براساس که معیارهای موسسات معتبر اطلاعات علمی بین المللی و داخلی به لحاظ تعداد ارجاعات به مقالات آنها و یا سایر شاخصهای مرتبط به عنوان پژوهشگران و دانشمندان ملی و بین المللی قرار گرفته اند.
• برگزیدگان از میان افرادی که برای حل مشکلات ملی ، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی راه کارهای مناسبی ارائه کرده و این راه کارها تجربه شده و نتایج حاصل از آن به تائید مراجع ذیربط رسیده باشد
• برگزیدگان از میان افرادی که درهر یک از رشته ها و گروههای علمی اعم از علوم انسانی ، معارف اسلامی ، علوم پایه، فنی و مهندسی ، پزشکی ، کشاورزی و هنر نظریه یا تئوری جدید ارائه کرده و از سوی مراجع معتبر ملی و بین المللی مربوط ، تاثیر گذار شناخته باشند.
• برگزیدگان ازمیان مولفان و مترجمان کتب ، نویسندگان مقالات ، واعظان و شاعران که آثار فاخر ایشان دارای نقش مهم و تاثیر ویژه در توسعه مرزهای دانش و فناوری با ترتیبی و اخلاقی در حوزه مربوط بوده است.
• برگزیدگان برتر اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مدرسین و محققین علوم حوزوی.
• برگزیدگان ازمیان اعضای هیئت علمی که مراتب دانشگاهی کار ممتاز و شاخص را انجام داده اند برگزیدگان ازمیان اساتید نمونه و ممتاز در سطح کشور برگزیدگان از میان پژوهشگران نمونه کشوری برگزیدگان ازمیان مدرسین حوزه های علمیه کشور که تدریس مینمایند برگزیدگان ازمیان محققین برتر حوزوی
تسهیلات به نخبگان و استعداد برتر جهت ادامه تحصیل در خارج از کشور
• نخبگان و استعداد برتر از ضوابط ادامه تحصیل در خارج از کشور مستثنی بوده لیکن دانشگاه محل تحصیل آنان باید مورد تائید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری باشد.
• افراد فوق درحین تحصیل در داخل کشور ، در صورت انصراف و ترک تحصیل مجاز به خروج از جهت ادامه تحصیل میباشند و همچنین کسانی که درخارج از کشور مشغول تحصیل هستند در صورت تائید مراجع ذیربط می توانند انصراف داده و در داخل کشور ادامه تحصیل دهند.
• مدت زمان خروج از کشور جهت ادامه تحصیل همانند سایر دانشجویان از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری حسب نیاز و ضرورت تعیین میگردد.
• نخبگان واستعداد برتر مشمول بورسیه وزارتخانه و سازمانها صرفا با اجازه سازمانهای فوق از طریق سازمان وظیفه عمومی مجاز به خروج از کشور می باشند.

بنابراین برای اطلاع از شرایط خروج از کشور نخبگان مشمول خدمت سربازی ۹۷ – ۹۸ شده اند، برای اطلاع از شرایط خروج می توانید از طریق ارتباط با سامانه اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

لینک مرتبط :

قانون ادامه تحصیل اعضای هیات علمی درخارج از کشور ۹۷

ثبت نام المپیاد دانشجویی ۹۷ – ۹۸

 

منبع:شرایط خروج از کشور برگزیدگان آزمون سراسری ۹۷

جهت مشاوره در زمینه شرایط خروج از کشور برگزیدگان آزمون سراسری ۹۷

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل



:: برچسب‌ها: "شرایط خروج از کشور نجبگان مشمول خدمت سربازی,شرایط خروج از کشور نجبگان 97,وضعیت نظام وظیفه نخبگان برای خروج از کشور,شرایط خروج از کشور مخترعان,شرایط خروج از کشور دانش اموختگان برتر,شرایط خروج از کشور برگزیدگان آزمون سراسری,شرایط خروج از کشور المپیاد علمی ,
:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

اطلاعیه شرایط خروج از کشور برگزیدگان المپیاد علمی مشمول خدمت سربازی در سال ۹۷ – ۹۸

آیا جز دانشجویانی هستید که مشمول خدمت سربازی شده و قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید ؟

در صورتی که جز بنیاد نخبگان، برگزیدگان المپیادهای علمی، برگزیدگان از میان آزمون های سراسری، مخترعان و مکتشفان و دانش آموختگان برتر هستید و قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید، می توانید با رعایت ضوابط و شرایط خروج از کشور برگزیدگان المپیاد علمی مشمول خدمت سربازی ۹۷ – ۹۸ اقداممات لازم را انجام دهید.

در صورت برز مشکل برای خروج از کشور نخبگان مشمول خدمت سربازی ۹۷ – ۹۸ می توانید از همین درگاه از طریق ارتباط با سامانه اطلاعات لازم از دریافت نمایید.

 

شرایط خروج از کشور برگزیدگان المپیاد علمی مشمول خدمت سربازی ۹۷ – ۹۸

شرایط خروج از کشور برگزیدگان المپیادهای علمی معتبر داخلی و جهانی
۱- نفرات اول تا سوم المپیادهای معتبر جهانی و بین المللی دانش آموزی
۲- راه یافتگان مرحله نهائی المپیادهای معتبر جهانی و بین المللی دانش آموزی
۳- نفرات اول تا سوم المپیادهای معتبر بین المللی دانش آموزی
۴- نفرات اول تا سوم المپیادهای علمی دانشجویی کشور
۴- نفرات اول تا سوم المپیادهای معتبر علمی دانش آموزی

شرایط خروج از کشور بنیاد نخبگان ۹۷ – ۹۸

اگر جز بنیاد نخبگان هستید و قصد خروج از کشور را دارید طبق دستور العمل زیر می توانید اقدام به خروخ از کشور نمایید. در صورت بروز مشکل و سوال در رابطه با  شرایط خروج از کشور بنیاد نخبگان ۹۷ – ۹۸ از طریق ارتباط اب سامانه پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.

قانون ادامه تحصیل نخبگان
۱. نخبگان با معرفی بنیاد ملی نخبگان مجاز به خروج از کشور برای ادامه تحصیل می باشند و نخبگانی که پروژه های تحقیقاتی خود را در نزد بنیاد نخبگان نیروهای مسلح انتخاب کرده اند صرفاً با موافقت این بنیاد مجاز به خروج از کشور می باشند.
۲. برای احراز استعدادهای برتر و نخبگی، مصوبات متعددی وجود دارد که برابر فرآیند تعیین شده توسط بنیاد ملی نخبگان انجام شده در ادامه به معرفی گروه های مختلف و شرایط خروج از کشور خواهیم پرداخت.

شرایط خروج از کشور برگزیدگان آزمون سراسری ۹۷

شرایط خروج از کشور برگزیدگان از میان آزمون های سراسری
۱- ۱۰۰ نفر اول گروه ریاضی فیزک مقطع کارشناسی
۲-. ۵۰ نفر اول گروه علوم تجربی مقطع کارشناسی
۳- ۵۰ نفر اول گروه علوم انسانی مقطع کارشناسی
۴- ۲۰ نفر اول رشته های هنر

 

بنابراین برای اطلاع از شرایط خروج از کشور نخبگان مشمول خدمت سربازی ۹۷ – ۹۸ شده اند، برای اطلاع از شرایط خروج می توانید از طریق ارتباط با سامانه اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

لینک مرتبط :

قانون ادامه تحصیل اعضای هیات علمی درخارج از کشور ۹۷

ثبت نام المپیاد دانشجویی ۹۷ – ۹۸

 

منبع:شرایط خروج از کشور برگزیدگان المپیاد علمی ۹۷ – ۹۸

جهت مشاوره در زمینه شرایط خروج از کشور برگزیدگان المپیاد علمی ۹۷ – ۹۸

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

 



:: برچسب‌ها: شرایط خروج از کشور نجبگان مشمول خدمت سربازی,شرایط خروج از کشور نجبگان 97,وضعیت نظام وظیفه نخبگان برای خروج از کشور,شرایط خروج از کشور مخترعان,شرایط خروج از کشور دانش اموختگان برتر,شرایط خروج از کشور برگزیدگان آزمون سراسری,شرایط خروج از کشور المپیاد علمی ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

اطلاعیه ادامه تحصیل اعضای هیات علمی درخارج از کشور در سال ۹۷ – ۹۸

طبق اطلاعیه صادر شده توسط سازمان سنجش اعضای هیات علمی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند در صورت داشتن شرایط  ادامه تحصیل اعضای هیات علمی درخارج از کشور و با زعایت ضوابط  ادامه تحصیل اعضای هیات علمی در خارج از کشور در سال ۹۷ – ۹۸  می توانند اقدام به خروج و ادامه تحصیل نمایند.

در صورت داشتن هرگونه سوال در رابطه با جمع آوری مدارک لازم برای ادامه تحصیل اعضای هیات علمی درخارج از کشور می توانید از طریق همین درگاه و ارتباط باسامانه تمام سوالات خود را پرسیده و اقدام به خروج از کشور و  ادامه تحصیل درخارج از کشور نمایید.

 

قانون ادامه تحصیل مقطع دکتری در خارج از کشور

دانشجویانی که با اخذ معافیت تحصیلی، در خارج در مقطع ارشد تحصیل می نمایند و تمایل دارند که در مقطع دکتری ادامه تحصیل دهند، باید از وزارتخانه های علوم ، تحقیقات و فن آوری یا بهداشت و درمان برای این مقطع معافیت تحصیلی درخواست نمایند. همچنین برای ادامه تحصیل مقطع دکتری در خارج از کشور، دانشجو هم حداکثر ظرف یک سال پس از فراغت از تحصیل در مقطع ارشد ، در مقطع دکتری شروع به تحصیل نماید.

در صورت بروز هرگونه مشکل در رابطه با  ادامه تحصیل در مقطع دکتری برای تحصیل در خارج از کشور می توانید، راهنمایی های لازم را از طریق ارتباط با سامانه دریافت نمایید.

 

ضوابط و شرایط  ادامه تحصیل اعضای هیات علمی درخارج از کشور ۹۷-۹۸

ادامه تحصیل اعضای هیات علمی در خارج از کشور به دو شرط امکان پذیر می باشد:

۱-درخواست معافیت تحصیلی از سوی وزارتخانه های علوم ، تحقیقات و فن آوری یا وزارت بهداشت و درمان یا دانشگاه آزاد اسلامی از سازمان وظیفه عمومی ناجا انجام گرفته باشد.
۲-تضمین مراجعت بعد از اتمام تحصیل یا ترک تحصیل از سوی مبادی که درخواست معافیت تحصیلی نموده اند، انجام گرفته باشد.

قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور ۹۷ – ۹۸

 دانش آموختگان مقطع کارشناسی ، با رعایت سایر شرایط این قانون مجاز به خروج از کشور برای ادامه تحصیل هستند که با درخواست خروج از کشور از سوی وزارت علوم یا بهداشت و درمان، صدور معافیت تحصیلی برای آنان در دستور کار سازمان وظیفه عمومی قرار میگیرد.

•  مشمول باید فاقد غیبت باشد.
• تاریخ پذیرش در دانشگاه خارج از کشور مشخص شده باشد و به هنگام آغاز تحصیل حداکثر یک سال از تاریخ مجوز خروج از کشور، نگذشته باشد.
• ظرف مدت یکسال پس از صدور مجوز خروج از کشور ، شروع به تحصیل آنها به سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام شود.
•  مشمول در همان رشته ، دانشگاه و کشوری که مجوز صادر شده است تحصیل خود را آغاز نماید.

چند نکته مهم در خصوص ادامه تحصیل مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور:

•  هرگونه تغییر رشته یا دانشگاه محل تحصیل با رعایت مقررات وظیفه عمومی و به شرح ذیل امکان پذیر می باشد:
حداکثر ۴ نیمسال تحصیلی از آغاز تحصیل در رشته یا دانشگاه اولیه نگذشته باشد. رشته و دانشگاه ، مورد تایید وزارتین علوم و بهداشت و درمان قرار گرفته باشد. موضوع از سوی وزارتین علوم و بهداشت و درمان به سازمان وظیفه عمومی جهت اخذ معافیت مجدد منعکس گردد.
•  معافیت تحصیلی صادره صرفاً برای آن مقطع تحصیلی که صادر شده اعتبار دارد و چنانچه مشمولی قصد ادامه تحصیل داشته باشد باید با تائید وزارت علوم و تحقیقات و یا بهداشت و درمان و قبل از اتمام و حداکثر یک سال فاصله از فارغ التحصیلی مقطع قبلی برای وی درخواست معافیت تحصیلی شود تا امکان استفاده از معافیت تحصیلی برای مقطع جدید فراهم شود البته در اینگونه موارد حتماً تضمین مراجعت قبلی با توجه به
• شرایط زمانی تطبیق داده خواهد شد.
•  برگشت به کشور حداکثر یکسال پس از فراغت ، انصراف یا اخراج از تحصیل باید صورت گیرد تا مشمول وارد غیبت نشود.
•  دانشجویان اخراجی یا انصرافی مجاز به خروج از کشور برای ادامه تحصیل نمی باشند.
ایجاد تسهیلات برای ادامه تحصیل فرزندان مأمورین ثابت دولت درخارج از کشور، پس از مراجعت پدراز مأموریت
کلیه فرزندان مأمورین ثابت دولتی در خارج از کشور، برابر ضوابط موجود باید در صورت پایان یافتن مأموریت والدین ظرف مدت ۶ ماه خودشان را جهت تعیین تکلیف وضعیت خدمتی به سازمان وظیفه عمومی معرفی نمایند.

بنابراین در صورتی بنا به هر دلیلی قصد تحصیل در خارج از کشور را دارید و یا جز هیات علمی بوده و قصد ادامه تحصیل اعضای هیات علمی در خارج از کشور را دارید، برای اطلاع از ضوابط و شرایط ادامه تحصیل اعضای هیات علمی در خارج از کشور  ۹۷ – ۹۸ و شرایط ادامه تحصیل مقطع دکتری در خارج از کشور از طریق همین درگاه و ارتباط با سامانه اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

منبع:شرایط ادامه تحصیل مقطع دکتری در خارج از کشور ۹۷ – ۹۸

لینک مرتبط :

برترین دانشگاه های مهندسی دنیا در ۱۰ رشته مهندسی

برترین دانشگاه های مکانیک دنیا و ایران

شرایط ثبت نام اتباع خارجی در آزمون وزارت بهداشت۹۷ مقطع دکتری

شرایط بورسیه دکتری خارج از کشور ۹۷ – ۹۸

جهت مشاوره در زمینه شرایط ادامه تحصیل مقطع دکتری در خارج از کشور ۹۷ – ۹۸

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

 



:: برچسب‌ها: شرایط ادامه تحصیل مقطع دكتری در خارج از کشور 97 - 98 ,
:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 ارديبهشت 1397 | نظرات ()