نوشته شده توسط : sara

 آیامی توان با تغییر رشته به ارشد پزشکی با مدرک صادر شده در رشته های پیراپزشکی وارد دانشگاه شد و ارشد رشته پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازی را خواند؟

آیا با لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه تهران می توان تغییر رشته به ارشد پزشکی داد؟؟

در صورت تغییر رشته به ارشد پزشکی  با داشتن دو مدرک می توان مطب زد و یا آینده شغلی تحصیل در دو مدرک به چه صورت خواهد شد؟

آیا با لیسانس روان شناسی میتوان در  آزمون ارشدپرستاری شرکت کرد؟

آیا با تحصیل در رشته علوم آزمایشگاهی در مقطع کارشناسی می توان در رشته های پزشکی وزارت بهداشت شرکت کرد ؟ آیا با تحصیل در رشته وزارت علوم در مقطع کارشناسی می توان در مقطع ارشد وزارت بهداشت خواند؟

با توجه به سوالات بسیار شما داوطلبانی که فارغ التحصیل مقطع لیسانس رشته های وزارت علوم، مثل روانشناسی، علوم آزمایشگاهی، تکنسین اتاق عمل هستند و قصد تغییر رشته به ارشد پزشکی را دارند، بنابراین در رابطه با تغییر رشته به ارشد پزشکی سوالات بسیاری در بین متقاضیان وجود دارد، بنابراین آن دسته از داوطلبانی که در رشته های بالا در مقطع کارشناسی  تحصیل کرده اند و قصد تحصیل در مقطع ارشد در رشته های وزارت بهداشت را دارند،  می توانند با ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت فرصت خود را امتحان کرده و اقدام به ثبت نام در رشته های پزشکی و پیراپزشکی امتحان نمایید.

 

شرایط تحصیل مجدد در رشته پزشکی 

شرایط ثبت نام پرستاری بدون کنکور 

 

 
 

 

جهت مشاوره در زمینه تغییر رشته به ارشد پزشکی با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل



دلیل تغییر رشته به ارشد پزشکی با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد

همواره از دلایلی که  ذهن دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی برای تغییر رشته به ارشد پزشکی را به خود اختصاص می دهد، تغییر رشته به رشته هایی است که معمولا از بازار کار خوبی برخوردار می­باشند.  این عمل در بین دانشجویانی که در گروه تجربی در مقطع کارشناسی تحصیل کرده اند خیلی بیشتر از دانشجویانی است که در رشته های مهندسی در مقطع کارشناسی تحصیل کرده اند.  بنابراین طبق اطلاعیه سازمان سنجش، کلیه فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی مورد تأیید (بدون توجه به نوع مدرک تحصیلی در برخی رشته های پزشکی ) می توانند، در آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته در رشته های امتحانی گروه علوم تجربی و دامپزشکی (بجز کد رشته های امتحانی که شرط عنوان مدرک تحصیلی مشخص، در آنان اعمال و در جدول رشته های امتحانی درج گردیده) ثبت نام و شرکت نمایند. تحصیل در دوره کارشناسی ارشد منوط به قبولی در آزمون ورودی و گذراندن دروس پیش نیاز به تشخیص گروه آموزشی مربوط بوده و هزینه دروس پیش نیاز نیز توسط دانشجو پرداخت خواهد شد. در ادامه به توضیح کلی نحوه تغییر رشته به ارشد پزشکی می پردازیم.

آیا با مدرک گروه ریاضی می توان در رشته روانشناسی و .. تحصیل کرد؟

بنابراین انگیزه های مختلفی برای تغییر رشته به ارشد پزشکی وجود دارد. بنابراین متقاضیانی که در مقطع کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر خوانده اند می توانند در رشته های پیراپزشکی تحصیل نمایند؟ طبق قانون جدید برای اینکه بتوانید بعد از تحصیل اقدام به کار نمایید و پروانه نظام پزشکی و مشاوره را دریافت کنید، نیاز است که حداقل دو مقطع مرتبط خوانده باشید.

پس می توان گفت داوطلبانی که در مقطع کارشناسی در رشته های مهندسی تحصیل کرده اند، نمی توانند در مقطع ارشد در رشته های پیراپزشکی تحصیل نمایند، اما امکان تحصیل داوطلبانی که در رشته پیراپزشکی در مقطع کارشناسی تحصیل کرده اند در برخی رشته های پزشکی و پیرا پزشکی وجود دارد. پیشنهاد میکنیم قبل از انجام هر تصمیمی برای تغییر رشته به ارشد پزشکی با مشاوران سامانه در ارتباط بوده و سوالات خود را دراین زمینه از مشاوران بپرسید.

منبع:تغییر رشته به ارشد پزشکی با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد



:: برچسب‌ها: ارشد پزشکی,تغییر رشته به ارشد پزشکی,شرایط تغییر رشته به ارشد پزشکی,تغییر رشته به ارشد پزشکی با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد,شرایط تغییر رشته به ارشد پزشکی با مدرک مهندسی ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

آیا کنکور برای هنرستانی ها حذف شده است ؟

آیا کنکور فنی و حرفه ای و کارو دانش حذف شده ؟

با توجه به حذف کنکور برای هنرستانی ها این نگرانی باری این داوطلبان به وجود می آید که تکلیف تحصیل این دانش اموزان در رشته ای دانشگاهی به چه صوت خواهد بود.  با توجه به اینکه دانش آموزانی که در رشته های هنرستانی تحصیل می کنند، پیش دانشگاهی ندارند و بعد از دریافت مدرک دیپلم با شرکت در کنکور و یا بصورت بدون کنکور تنها  می توانند در مقطع کاردانی تحصیل نمایند، و به طور مستقیم نمی توانند برای تحصیل در رشته های کارشناسی تحصیل نمایند. برا بهبود روند تحصیل برای این دانش آموزان طبق اطلاعیه آموزش و پرورش هنرستانی ها باید 12 سال تحصیل نمایند و پذیرش این داوطلبان بر اساس معدل خواهد بود. در ادامه به توضیح جزئیات حذف کنکور هنرستان خواهیم پرداخت.

مطالب مفید در رابطه با فنی حرفه ای:

معرفی واحد های دانشگاه فنی حرفه ای

لیست رشته های کاردانی به کارشناسی 97 – 98 با آزمون و بدون آزمون

ثبت نام بدون کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد 97 – 98

زمان ثبت نام کاردانی علمی کاربردی 97

 

جهت مشاوره در زمینه حذف کنکور هنرستانی ها در سال 97-98

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

 

 
 

 

جزئیات حذف کنکور هنرستانی‌ اعلام شد

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش جزئیات حذف کنکور هنرجویان فنی و حرفه‌ای و کاردانش از سال آینده را تشریح کرد. هنرستان‌ها ۱۲ ساله خواهند شد، دانش آموزان ما بعد از پایه یازدهم به دانشگاه نمی‌روند بلکه وارد پایه دوازدهم می‌شوند، بر این اساس باید ظرفیت دانشگاه فنی و حرفه‌ای و دانشگاه جامع علمی کاربردی از طریق فارغ التحصیلان سال‌های قبل تکمیل شود. پذیرش داوطلبان شاخه فنی و حرفه‌ای و کار دانش صرفا بر اساس سابقه تحصیلی انجام می‌شود.

در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ اولین دوره فارغ التحصیلان را در ساختار ۱۲ ساله خواهد بود، بر اساس قانون برنامه پنجم و ششم توسعه آموزش عالی موظف به اجرای دوره کاردانی پیوسته است. بر این اساس از سال ۹۸ دانش آموزان وارد دوره کاردانی پیوسته می‌شوند و دیگر کنکور نخواهند داشت و یک دوره آموزشی پنج ساله را به صورت پیوسته طی خواهند کرد.

به گفته وی، از سال ۹۸ دیگر سابقه تحصیلی مطرح نیست و همه هنرجویان وارد دوره کاردانی پیوسته می‌شوند و برنامه درسی‌شان به شکل پنج ساله تدوین و تنظیم خواهد شد.

 

آیا هنرستانی ها می توانند بدون کنکور در دانشکده های فنی و حرفه ای تحصیل کنند

با توجه به حذف آزمون هنرجویان هنرستان‌ها برای ورود به دانشگاه‌ همه هنرجویان هنرستان‌ها که می‌خواهند در دانشکده‌های فنی‌وحرفه‌ای تحصیل کنند، می توانند بصورت بدون کنکور وارد دانشگاه های فنی حرفه ای شده و اگر این افراد بخواهند وارد دانشگاه‌های دیگر شوند، باید 12 واحد را به عنوان پیش نیاز بگذارند.

همچنین دانش‌آموزانی که وارد دوره هنرستان می‌شوند، باید بتوانند ادامه تحصیل داده و وارد دوره کاردانی پیوسته شوند، بر اساس برنامه ششم توسعه سهم آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای باید به 50 درصد برسد یعنی 50 درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در هنرستان‌ها تحصیل کنند در حالی که الان 35 درصد دانش‌آموزان در هنرستان‌ها مشغول به تحصیل هستند.

 دانش‌آموزان در متوسطه دوم سه گروه هستند، گروهی که با مدرک دیپلم وارد بازار کار می‌شوند و در شاخه کاردانش هستند، گروه دوم بعد از اخذ مدرک کاردانی وارد بازار کار می‌شوند و در نهایت گروه سوم، دانش‌آموزانی هستند که در شاخه نظری تحصیل کرده و وارد دانشگاه‌ها می‌شوند.

برای کسب اطلاعات در رابطه با حذف کنکور هنرستانی ها و نحوه پذیرش هنرستانی ها بر اساس سوابق تحصیلی و معدل و اطلاع از تمام جزئیات حذف کنکور هنرستانی ها از طریق ارتباط با سامانه اطلاعات لازم را دریافت نمایید.


منبع:حذف کنکور هنرستانی ها در سال 97-98



:: برچسب‌ها: شرایط حذف کنکور هنرستانی ها,حذف کنکور هنرستانی ها در سال 97,جزئیات حذف کنکور ی ها در سال 97 ,
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

متقاضیانی که قصد ثبت نام  بر اساس سوابق تحصیلی را دارند، آیا از لیست رشته های بدون آزمون براساس سوابق تحصیلی اطلاع دارند؟

در این مقاله نحوه انتخاب رشته و دفترچه انتخاب رشته براساس سوابق تحصیلی در گروه های آزمایشی را دراختیار شما عزیزان قرار می دهیم. در صورت داشتن هرگونه سوال در مراحل ثبت نام و انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی بعد از مطالعه مقاله در صورت داشتن هرگونه سوال از طریق ارتباط با سامانه پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.

هر داوطلب میتواند بدون توجه به نوع دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه و یا نوع گواهینامه دوره پیش دانش گاهی نظـام جدیـد آمـوزش متوسـطه و تنها بر اساس میزان علاقه مندی خود به رشته های تحصیلی، در یکی از پنج گروه آزمایشی 1-علـوم ریاضـی و فنـی، 2-علـوم تجربـی، 3-علوم انسانی، 4-هنرو یا 5- زبانهای خارجی ثبت نام و انتخاب رشته نماید.

اطلاعات مفید را با کلیک بر روی لینک آبی دریافت نمایید.

شرایط ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی

دفترچه انتخاب رشته و لیست رشته های بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی 97-98

داوطلبان می توانند با اطلاع از لیست رشته های بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی و انتخاب و درج این کد رشته ها در هر گروه آزمایشی که می خواهند، ثبت نام خود را انجام دهند. با توجه به اینکه در صورتی که رشته ای را انتخاب نمایید، که تعداد داوطلبان از ظرفیت رشته بیشتر باشد در اینجا سوابق تحصیلی و معدلتان در انتخاب شما تاثیر گذار خواهد بود، بنابراین پیشنهاد میکنم قبل از درج کد رشته ها در فرم انتخاب رشته از طریق ارتباط با سامانه از ظرفیت پذیرش  رشته های بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی مطلع شوید. 

دانلود دفترچه انتخاب رشته براساس سوابق تحصیلی گروه ریاضی

دانلود دفترچه انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی گروه تجربی

دانلود دفترچه انتخاب رشته براساس سوابق تحصیلی گروه انسانی

دانلود دفترچه انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی گروه هنر

دانلود دفترچه انتخاب رشته براساس سوابق تحصیلی گروه زبان

 

 

جهت مشاوره در زمینه لیست رشته های بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی -بدون کنکور

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

 
 

نحوه انتخاب رشته براساس سوابق تحصیلی در دانشگاه آزاد 97-98

 انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی توسط داوطلبان از طریق سایت اینترنتـی سـازمان همـراه و همزمـان بـا ثبـت نـام ودر مرداد ماه انجام خواهد شد. داوطلبانی که متقاضی شرکت در این مرحله میباشند، ضمن مطالعه شرایط و ضوابط اعلام شده در همین دفترچه و ضمائم مربوط و اطلاعیه های رسمی سازمان، در مدت زمانی که تعیین شده است، میتوانند حداکثر 150 کدرشته محل را از میان کدرشته محلهای تحصیلی مورد علاقه خود از گروه و یا گروههای آزمایشـی مربـوط، انتخاب و به ترتیب اولویت بر اساس علاقه اقدام به درج در تقاضانامه ثبت نام و انتخاب رشته اینترنتی نمایند.

تذکر مهم: داوطلبانی که بر اساس ضوابط در 2 یا 3 گروه آزمایشی (شامل یک گروه اصلی از گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربـی و علوم انسانی و یک یا دو گروه علاقمندی از گروههای آزمایشی هنر و زبانهای خارجی) ثبت نام نموده اند، همانند سایر داوطلبانی که در یـک گـروه آزمایشی شرکت کرده اند،  یک فرم انتخاب رشته ارائه خواهد شد و این داوطلبان باید کلیه کدرشته محلهای مورد علاقه خـود را از هر یک از گروه های آزمایشی که در آن ثبت نام نموده اند، انتخاب و بر اساس علاقه در اولویتهای مورد نظر در تقاضانامه مذکور درج نمایند.

اعلام نتایج: نتایج این مرحله در دهه دوم شهریورماه سال جاری، از طریق سایت اینترنتی سازمان انجام خواهد شد.

در صورت داشتن هر گونه سوال در مراحل ثبت نام و انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه آزاد، پیام نور و موسسه های غیر انتفاعی، از طریق ارتباط با سانانه می توانند اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

مدارک لازم برای ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی 97-98 

داوطلبانی که در کنکور سراسری، ثبت نام کرده اند نیازی به خرید کارت اعتباری ندارند اما اگر در ثبت نام کنکور سراسری  شرکت نکرده اید برای انتخاب رشته نیاز به تهییه ی کارت اعتباری و ثبت نام برای انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی دارید.

1 -فایل عکس اسکن شده: داوطلب باید قطعه عکس پرسنلی خود را با مشخصات زیر اسکن نمـوده و فایـل آن را بـرای ارسـال از
طریق برنامه ثبتنام اینترنتی آماده نماید.
1-1 -عکس 4×3 یا 4×6 که در سال جاری گرفته شده باشد (عکس تمام رخ).
2-1 -عکس اسکن شده فقط باید با فرمت JPG باشد.
3-1 -اندازه عکس اسکن شده باید حداکثر 400×300 پیکسل و حداقل 300×200 پیکسل باشد.
4-1 -تصویر داوطلب باید واضح، مشخص و فاقد اثر مهر، منگنه و هرگونه لکه باشد.
5-1 -حجم فایل ذخیره شده عکس نباید از 70 کیلو بایت بیشتر باشد.
6-1 -حاشیههای زاید عکس اسکن شده باید حذف شده باشد.
7-1 -حتیالامکان عکس رنگی و دارای زمینه سفید باشد.
تبصره 1 :اسکن عکس از روی کارتهای شناسایی (کارت ملی، شناسنامه و …) قابل قبول نمیباشد و داوطلبان لازم است از اصل عکس خود، مطابق
با شرایط فوق فایل مربوط را تهیه و ارسال نمایند.
تبصره 2 :عکس خواهران باید با حجاب و صورت کامل آنان مشخص باشد.
تبصره 3 :در صورت ارسال عکس غیرمعتبر، ثبتنام و انتخاب رشته داوطلب باطل شده و در گزینش شرکت داده نخواهد شد.



منبع:لیست رشته های بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی -بدون کنکور



:: برچسب‌ها: رشته های بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی,رشته های بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه آزاد,لیست رشته های بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی,ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی,لیست رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد ,
:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

آیا از لیست رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد اطلاع دارید؟

با توجه به اینکه رقابت بسیاری بین داوطلبان گروه تجربی وجود دارد، و به دلیل نیازمند بودن به رتبه بالا برای قبولی در رشته های گروه تجربی دانشگاه سراسری،  اغلب متقاضیان بدنبال آگاهی ازلیست رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد با کنکور هستند. در این مقاله به معرفی لیست رشته های  گروه تجربی دانشگاه آزاد پرداخته ایم.

برای دریافت اطلاعات روی لینک آبی کلیک نمایید.

معرفی رشته های پر طرفدار کنکور تجربی 97 – 98

شرایط شرکت در کنکور تجربی با دیپلم ریاضی

با رتبه 10000 تجربی کجا قبول میشم؟

انتخاب رشته دانشگاه آزاد 97 زمان و اصول صحیح انتخاب رشته

 

جهت مشاوره در زمینه لیست رشته های با کنکور گروه تجربی دانشگاه آزاد

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل





لیست رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد 97 – 98  با کنکور

در این قسمت به معرفی لیست رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد با آزمون می پردازیم. برای اطلاع از رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد در واحد های مختلف و شهر های مختلف و اطلاع از ظرفیت پذیرش و رتبه لازم برای قبولی در رشته های پزشکی دانشگاه آزاد می توانید با مشاوران سامانه در ارتباط باشید.

 

لیست رشته های با کنکور گروه تجربی

میکروبیولوژی

مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی

اقتصاد کشاورزی

گیاهپزشکی

علوم و مهندسی محیط زیست

زیست شناسی جانوری

زیست شناسی گیاهی

بهداشت مواد غذایی

پرستاری

مامایی

پزشکی – دکتری عمومی

دامپزشکی – دکتری حرفه ای

بهداشت مواد غذایی

علوم آزمایشگاهی

هوشبری

شیمی- کاربردی

علوم و مهندسی صنایع غذایی

اتاق عمل

علوم تغذیه

دامپزشکی – دکتری حرفه ای

علوم آزمایشگاهی

دامپزشکی – دکتری حرفه ای

زیست شناسی سلولی و مولکولی-میکروبیولوژی

زیست شناسی سلولی و مولکولی-زیست فناوری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان

دندانپزشکی – دکتری عمومی

علوم و مهندسی صنایع غذایی

زیست شناسی سلولی و مولکولی- بیوشیمی

زیست شناسی سلولی و مولکولی ژنتیک

بهداشت خانواده – کاردانی

شیمی- کاربردی

زیست شناسی سلولی و مولکولی- علوم سلولی و مولکولی

مهندسی بهداشت محیط

مهندسی بهداشت حرفه ای

زیست شناسی سلولی و مولکولی- علوم سلولی و مولکولی

بهداشت مبارزه با بیماریها – کاردانی

پزشکی – دکتری عمومی

شیمی گرایش فناوری اطلاعات

زیست شناسی – دبیری

علوم و مهندسی صنایع غذایی

داروسازی – دکتری عمومی

شیمی گرایش شیمی دارویی

مهندسی کشاورزی – گیاه پزشکی

بهداشت مبارزه با بیماریها – کاردانی

زیست سلولی و مولکولی- بیوشیمی

زیست شناسی – دبیری

مهندسی کشاورزی – گیاه پزشکی

بهداشت عمومی

مهندسی بهداشت محیط

نحوه ورود به سایت انتخاب رشته دانشگاه آزاد97

داوطلبان برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد 97 با داشتن کد شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد 97 و با  مراجعه به سایت می توانند انتخاب رشته دانشگاه آزاد 97 خود را انجام دهند.

نحوه دریافت کد شناسه برای نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد :  کد شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد، در کانامه کنکور سراسری  می باشد. داوطلبان بعد از دریافت کارنامه کنکور در پایین صفحه کارنامه می توانند، کد اختصاصی ۷ رقمی خود را با عنوان کد دسترسی به انتخاب رشته دانشگاه آزاد دریافت نمایند.

منبع:لیست رشته های با کنکور گروه تجربی دانشگاه آزاد



:: برچسب‌ها: رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد,لیست رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد,رشته های با کنکور گروه تجربی دانشگاه آزاد,لیست رشته های با کنکور گروه تجربی دانشگاه آزاد,معرفی رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد,لیست رشته های پرطرفدار تجربی ,
:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

آیا از لیست رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد اطلاع دارید؟

با توجه به اینکه رقابت بسیاری بین داوطلبان گروه تجربی وجود دارد، و به دلیل نیازمند بودن به رتبه بالا برای قبولی در رشته های گروه تجربی دانشگاه سراسری،  اغلب متقاضیان بدنبال آگاهی ازلیست رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد با کنکور هستند. در این مقاله به معرفی لیست رشته های  گروه تجربی دانشگاه آزاد پرداخته ایم.

برای دریافت اطلاعات روی لینک آبی کلیک نمایید.

معرفی رشته های پر طرفدار کنکور تجربی 97 – 98

شرایط شرکت در کنکور تجربی با دیپلم ریاضی

با رتبه 10000 تجربی کجا قبول میشم؟

انتخاب رشته دانشگاه آزاد 97 زمان و اصول صحیح انتخاب رشته

 

جهت مشاوره در زمینه لیست رشته های با کنکور گروه تجربی دانشگاه آزاد

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل





لیست رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد 97 – 98  با کنکور

در این قسمت به معرفی لیست رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد با آزمون می پردازیم. برای اطلاع از رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد در واحد های مختلف و شهر های مختلف و اطلاع از ظرفیت پذیرش و رتبه لازم برای قبولی در رشته های پزشکی دانشگاه آزاد می توانید با مشاوران سامانه در ارتباط باشید.

 

لیست رشته های با کنکور گروه تجربی

میکروبیولوژی

مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی

اقتصاد کشاورزی

گیاهپزشکی

علوم و مهندسی محیط زیست

زیست شناسی جانوری

زیست شناسی گیاهی

بهداشت مواد غذایی

پرستاری

مامایی

پزشکی – دکتری عمومی

دامپزشکی – دکتری حرفه ای

بهداشت مواد غذایی

علوم آزمایشگاهی

هوشبری

شیمی- کاربردی

علوم و مهندسی صنایع غذایی

اتاق عمل

علوم تغذیه

دامپزشکی – دکتری حرفه ای

علوم آزمایشگاهی

دامپزشکی – دکتری حرفه ای

زیست شناسی سلولی و مولکولی-میکروبیولوژی

زیست شناسی سلولی و مولکولی-زیست فناوری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان

دندانپزشکی – دکتری عمومی

علوم و مهندسی صنایع غذایی

زیست شناسی سلولی و مولکولی- بیوشیمی

زیست شناسی سلولی و مولکولی ژنتیک

بهداشت خانواده – کاردانی

شیمی- کاربردی

زیست شناسی سلولی و مولکولی- علوم سلولی و مولکولی

مهندسی بهداشت محیط

مهندسی بهداشت حرفه ای

زیست شناسی سلولی و مولکولی- علوم سلولی و مولکولی

بهداشت مبارزه با بیماریها – کاردانی

پزشکی – دکتری عمومی

شیمی گرایش فناوری اطلاعات

زیست شناسی – دبیری

علوم و مهندسی صنایع غذایی

داروسازی – دکتری عمومی

شیمی گرایش شیمی دارویی

مهندسی کشاورزی – گیاه پزشکی

بهداشت مبارزه با بیماریها – کاردانی

زیست سلولی و مولکولی- بیوشیمی

زیست شناسی – دبیری

مهندسی کشاورزی – گیاه پزشکی

بهداشت عمومی

مهندسی بهداشت محیط

نحوه ورود به سایت انتخاب رشته دانشگاه آزاد97

داوطلبان برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد 97 با داشتن کد شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد 97 و با  مراجعه به سایت می توانند انتخاب رشته دانشگاه آزاد 97 خود را انجام دهند.

نحوه دریافت کد شناسه برای نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه آزاد :  کد شناسه انتخاب رشته دانشگاه آزاد، در کانامه کنکور سراسری  می باشد. داوطلبان بعد از دریافت کارنامه کنکور در پایین صفحه کارنامه می توانند، کد اختصاصی ۷ رقمی خود را با عنوان کد دسترسی به انتخاب رشته دانشگاه آزاد دریافت نمایند.

منبع:لیست رشته های با کنکور گروه تجربی دانشگاه آزاد



:: برچسب‌ها: رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد,لیست رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد,رشته های با کنکور گروه تجربی دانشگاه آزاد,لیست رشته های با کنکور گروه تجربی دانشگاه آزاد,معرفی رشته های گروه تجربی دانشگاه آزاد,لیست رشته های پرطرفدار تجربی ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

برای قبوی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟

با توجه به بازار کار و موقعیت اجتماعی و بسیاری از موارد دیگر اغلب داوطلبان بدنبال آگاهی از راه های برای قبولی در رشته پزشکی می باشند. در این مقاله به معرفی برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟ و بسیاری از موارد دیگر خواهیم پرداخت.

برای دریافت اطلاعات روی لینک زیر کلیک نمایید.

ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی 97 – 98 زمان شرایط و نحوه ثبت نام

شرایط تغییر رشته از پزشکی به دندانپزشکی

رتبه قبولی دانشگاه آزاد 97-98 پزشکی و پیرا پزشکی

ثبت نام رشته های پزشکی بدون کنکور در سال 97 

 جهت مشاوره در زمینه برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

 



آیا می دانید برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد؟

داوطلبی که آرزوی رتبه برتر شدن را در سرش میپروراند باید توجه داشته باشه که برای کسب چنین موفقیت بزرگی باید از خیلی چیز ها دل  بکند و تمام ذکر و فکر خودش رو معطوف موفقیت در کنکور سراسری بکند مطمئن باشید تحصیل در رشته پزشکی تهران آرزوی هر کسی نیست  پس اگر شما چنین آرزویی داری مطمئن باش لیاقت و توانایی رسیدن به این آرزو رو دارید با توجه به تعداد زیاد شرکت کنندگان در آزمون سراسری و ظرفیت محدود دانشگاه های برتر برای رشته های خوب قبولی در این رشته ها و رتبه برتر شدن شرایط خاص خودش را دارد ما در این مقاله به این نکات و شرایط اشاره کنیم تا با شما در کسب این موفقیت بزرگ یعنی رتبه برتر سهیم باشیم .
در رشته‌های دندان‌ پزشکی امکان ادامه تحصیل تا مقطع فوق دکترا وجود دارد. دانشجویان رشته دندان‌پزشکی حداقل 5 ساله درس خود را تمام میکنند در رشته دندانپزشکی درس های عمومی ، پایه و اختصاصی آن از لحاظ نحوه تدریس، به درس های نظری ، عملی نظری، عملی تقسیم می‌شود.

پزشکی عمومی شامل ۵ دوره است:

1-علوم پایه
در این دوره دانشجویان علاوه بر مباحث پایه ای، برای یادگیری علوم بالینی آمادگی کسب می کنند در پایان دوره دانشجویان در آزمونی شرکت می کنند و به مرحله بعدی تحصیل می روند.

2- فیزیوپاتولوژی
زمان این دوره ۶ ماه است که مبانی فیزیولوژیک، شناخت بیماریها و نشانه های بیماریها و تشخیص و درمان آنها در این دوره مورد بررسی قرار می گیرد.

3- کارآموزی بالینی
دانشجویان علائم بیماریها از دیدگاه بالینی و آزمایشگاهی را می شناسند و توانائی در به کار بردن اندیشه، استدلال و نتیجه گیری در پیشگیری و درمان را می آموزند

کارورزی بالینی
4- پرورش قدرت تصمیم گیری در مقابل با مسائل بهداشتی و درمانی و اقدام لازم و به هنگام از هدف های این دوره است.

5- کارورزی

بعد از کنکور کارورزی که از دروس پایه و اصلی و عمومی فیزیولوژی علوم بالینی است و به طور سراسری برگزار می‌شود گذراندن دوره کارورزی ضروری است

دانش‌آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته کلیه رشته‌های تحصیلی و دکتری عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) و دکتری حرفه‌ای دامپزشکی بتوانند با رعایت شرایط ذیل و از طریق شرکت و قبولی در آزمون سراسری، در مقطع دکتری عمومی رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، صرفاً در شعب بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی ادامه تحصیل دهند.

۱: لزوم گذراندن طرح نیروی انسانی برای دانش‌آموختگان مشمول طرح.
۲: دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان یا دستگاه‌های اجرایی و عدم دارا بودن تعهدات سهمیه بومی و یا سهمیه مناطق محروم.
۳: نداشتن ممنوعیت تحصیل از نظر سازمان نظام وظیفه.
۴: کلیه پذیرفته‌شدگان در شعب بین‌الملل ( اعم از اینکه در مقاطع قبلی تحصیل از آموزش رایگان برخوردار بوده یا نبوده‌اند ) ، ملزم به پرداخت شهریه مطابق مصوبه هیأت امنای دانشگاه و مصوبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند.
۵: دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی ارشد پیوسته و ناپیوسته صرفاً قادر به تحصیل در شعب بین‌الملل هستند.

یک برنامه ریزی مناسب برای قبولی در پزشکی چگونه باید باشد:
آماده کردن منابع و شرایط :
لطفا منطقی باشید و قبول کنید که برای قبولی در رشته های تاپ دکترای حرفه ای باید مطالعه ای بسیار با کیفیت داشته باشید و شرایط مورد نیازی که مشاور تعیین میکند ، را مهیا سازید.
شرایط مطالعه عبارتند از :
مکان مطالعه: مکان مطالعه نباید شلوغ باشد بلکه باید با آرامش در آن درس بخوانید . همچنین نور و دمای مناسبی نیز داشته باشد .
آزمون آزمایشی : شرکت در آزمون های آزمایشی استاندارد و معتبر. که در آن آموخته های خود را بسنجید و خود را با دیگر رقیبان ارزیابی کنید.
منابع کمک آموزشی: تهیه کتاب و دیگر منابع کمک آموزشی براساس سطح درسی و کارشناسی شده و انجام مراحل یادگیری در کنار مطالعه همانند ، خلاصه نویسی ، یادداشت برداری ها ،مرور های پر تکرار مباحث مختلف و…
مطالعه در زمان هایی که رقبا عقب مانده اند :
دانستن این زمان ها زیاد کار سختی نیست. داوطلبان شرکت کننده در کنکور تجربی از یکی از سه گروه زیر هستند:
دانش آموزان پیش دانشگاهی:
در دوران امتحانات درگیر امتحانات می شوند و معمولا نمی توانند در آزمون های این دوره خوب بدرخشند و بعضا خیلی از مباحث عقب می مانند. مثلا دی ،بهمن ، اردیبهشت و خرداد.
داوطلبان پشت کنکوری
فارغ التحصیلان دانشگاهی
لذا با کمی هوشیاری خودتان می توانید متوجه شوید رقبا الان در چه وضعیتی هستند و ازشون جلو بزنید و یه لحظه هم مطالعه را متوقف نکنید.
باز هم تعادل مطالعاتی:
همه دروس را بصورت متعادل بخوانید و درصدهای بالا داشته باشید در غیر اینصورت مطمئن باشید در کنکور با این تعداد رقبای جدی ، شکست می خورید.

شما میتوانید برای دریافت هرگونه مشاوره و برنامه ریزی درباره قبولی در رشته پزشکی دندانپزشکی داروسازی با مشاوران سامانه در ارتباط باشید و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.


منبع:برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟



:: برچسب‌ها: "برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد, راه های قبولی در رشته پزشکی,رتبه لازم برای قبولی در رشته پزشکی,درصد لازم برای قبوی در رشته پزشکی ,
:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

برای قبوی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟

با توجه به بازار کار و موقعیت اجتماعی و بسیاری از موارد دیگر اغلب داوطلبان بدنبال آگاهی از راه های برای قبولی در رشته پزشکی می باشند. در این مقاله به معرفی برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟ و بسیاری از موارد دیگر خواهیم پرداخت.

برای دریافت اطلاعات روی لینک زیر کلیک نمایید.

ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی 97 – 98 زمان شرایط و نحوه ثبت نام

شرایط تغییر رشته از پزشکی به دندانپزشکی

رتبه قبولی دانشگاه آزاد 97-98 پزشکی و پیرا پزشکی

ثبت نام رشته های پزشکی بدون کنکور در سال 97 

 جهت مشاوره در زمینه برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

 



آیا می دانید برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد؟

داوطلبی که آرزوی رتبه برتر شدن را در سرش میپروراند باید توجه داشته باشه که برای کسب چنین موفقیت بزرگی باید از خیلی چیز ها دل  بکند و تمام ذکر و فکر خودش رو معطوف موفقیت در کنکور سراسری بکند مطمئن باشید تحصیل در رشته پزشکی تهران آرزوی هر کسی نیست  پس اگر شما چنین آرزویی داری مطمئن باش لیاقت و توانایی رسیدن به این آرزو رو دارید با توجه به تعداد زیاد شرکت کنندگان در آزمون سراسری و ظرفیت محدود دانشگاه های برتر برای رشته های خوب قبولی در این رشته ها و رتبه برتر شدن شرایط خاص خودش را دارد ما در این مقاله به این نکات و شرایط اشاره کنیم تا با شما در کسب این موفقیت بزرگ یعنی رتبه برتر سهیم باشیم .
در رشته‌های دندان‌ پزشکی امکان ادامه تحصیل تا مقطع فوق دکترا وجود دارد. دانشجویان رشته دندان‌پزشکی حداقل 5 ساله درس خود را تمام میکنند در رشته دندانپزشکی درس های عمومی ، پایه و اختصاصی آن از لحاظ نحوه تدریس، به درس های نظری ، عملی نظری، عملی تقسیم می‌شود.

پزشکی عمومی شامل ۵ دوره است:

1-علوم پایه
در این دوره دانشجویان علاوه بر مباحث پایه ای، برای یادگیری علوم بالینی آمادگی کسب می کنند در پایان دوره دانشجویان در آزمونی شرکت می کنند و به مرحله بعدی تحصیل می روند.

2- فیزیوپاتولوژی
زمان این دوره ۶ ماه است که مبانی فیزیولوژیک، شناخت بیماریها و نشانه های بیماریها و تشخیص و درمان آنها در این دوره مورد بررسی قرار می گیرد.

3- کارآموزی بالینی
دانشجویان علائم بیماریها از دیدگاه بالینی و آزمایشگاهی را می شناسند و توانائی در به کار بردن اندیشه، استدلال و نتیجه گیری در پیشگیری و درمان را می آموزند

کارورزی بالینی
4- پرورش قدرت تصمیم گیری در مقابل با مسائل بهداشتی و درمانی و اقدام لازم و به هنگام از هدف های این دوره است.

5- کارورزی

بعد از کنکور کارورزی که از دروس پایه و اصلی و عمومی فیزیولوژی علوم بالینی است و به طور سراسری برگزار می‌شود گذراندن دوره کارورزی ضروری است

دانش‌آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته کلیه رشته‌های تحصیلی و دکتری عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) و دکتری حرفه‌ای دامپزشکی بتوانند با رعایت شرایط ذیل و از طریق شرکت و قبولی در آزمون سراسری، در مقطع دکتری عمومی رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، صرفاً در شعب بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی ادامه تحصیل دهند.

۱: لزوم گذراندن طرح نیروی انسانی برای دانش‌آموختگان مشمول طرح.
۲: دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان یا دستگاه‌های اجرایی و عدم دارا بودن تعهدات سهمیه بومی و یا سهمیه مناطق محروم.
۳: نداشتن ممنوعیت تحصیل از نظر سازمان نظام وظیفه.
۴: کلیه پذیرفته‌شدگان در شعب بین‌الملل ( اعم از اینکه در مقاطع قبلی تحصیل از آموزش رایگان برخوردار بوده یا نبوده‌اند ) ، ملزم به پرداخت شهریه مطابق مصوبه هیأت امنای دانشگاه و مصوبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند.
۵: دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی ارشد پیوسته و ناپیوسته صرفاً قادر به تحصیل در شعب بین‌الملل هستند.

یک برنامه ریزی مناسب برای قبولی در پزشکی چگونه باید باشد:
آماده کردن منابع و شرایط :
لطفا منطقی باشید و قبول کنید که برای قبولی در رشته های تاپ دکترای حرفه ای باید مطالعه ای بسیار با کیفیت داشته باشید و شرایط مورد نیازی که مشاور تعیین میکند ، را مهیا سازید.
شرایط مطالعه عبارتند از :
مکان مطالعه: مکان مطالعه نباید شلوغ باشد بلکه باید با آرامش در آن درس بخوانید . همچنین نور و دمای مناسبی نیز داشته باشد .
آزمون آزمایشی : شرکت در آزمون های آزمایشی استاندارد و معتبر. که در آن آموخته های خود را بسنجید و خود را با دیگر رقیبان ارزیابی کنید.
منابع کمک آموزشی: تهیه کتاب و دیگر منابع کمک آموزشی براساس سطح درسی و کارشناسی شده و انجام مراحل یادگیری در کنار مطالعه همانند ، خلاصه نویسی ، یادداشت برداری ها ،مرور های پر تکرار مباحث مختلف و…
مطالعه در زمان هایی که رقبا عقب مانده اند :
دانستن این زمان ها زیاد کار سختی نیست. داوطلبان شرکت کننده در کنکور تجربی از یکی از سه گروه زیر هستند:
دانش آموزان پیش دانشگاهی:
در دوران امتحانات درگیر امتحانات می شوند و معمولا نمی توانند در آزمون های این دوره خوب بدرخشند و بعضا خیلی از مباحث عقب می مانند. مثلا دی ،بهمن ، اردیبهشت و خرداد.
داوطلبان پشت کنکوری
فارغ التحصیلان دانشگاهی
لذا با کمی هوشیاری خودتان می توانید متوجه شوید رقبا الان در چه وضعیتی هستند و ازشون جلو بزنید و یه لحظه هم مطالعه را متوقف نکنید.
باز هم تعادل مطالعاتی:
همه دروس را بصورت متعادل بخوانید و درصدهای بالا داشته باشید در غیر اینصورت مطمئن باشید در کنکور با این تعداد رقبای جدی ، شکست می خورید.

شما میتوانید برای دریافت هرگونه مشاوره و برنامه ریزی درباره قبولی در رشته پزشکی دندانپزشکی داروسازی با مشاوران سامانه در ارتباط باشید و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.


منبع:برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟



:: برچسب‌ها: "برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد, راه های قبولی در رشته پزشکی,رتبه لازم برای قبولی در رشته پزشکی,درصد لازم برای قبوی در رشته پزشکی ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

برای قبوی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟

با توجه به بازار کار و موقعیت اجتماعی و بسیاری از موارد دیگر اغلب داوطلبان بدنبال آگاهی از راه های برای قبولی در رشته پزشکی می باشند. در این مقاله به معرفی برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟ و بسیاری از موارد دیگر خواهیم پرداخت.

برای دریافت اطلاعات روی لینک زیر کلیک نمایید.

ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی 97 – 98 زمان شرایط و نحوه ثبت نام

شرایط تغییر رشته از پزشکی به دندانپزشکی

رتبه قبولی دانشگاه آزاد 97-98 پزشکی و پیرا پزشکی

ثبت نام رشته های پزشکی بدون کنکور در سال 97 


 جهت مشاوره در زمینه برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

 

 



 

آیا می دانید برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد؟

داوطلبی که آرزوی رتبه برتر شدن را در سرش میپروراند باید توجه داشته باشه که برای کسب چنین موفقیت بزرگی باید از خیلی چیز ها دل  بکند و تمام ذکر و فکر خودش رو معطوف موفقیت در کنکور سراسری بکند مطمئن باشید تحصیل در رشته پزشکی تهران آرزوی هر کسی نیست  پس اگر شما چنین آرزویی داری مطمئن باش لیاقت و توانایی رسیدن به این آرزو رو دارید با توجه به تعداد زیاد شرکت کنندگان در آزمون سراسری و ظرفیت محدود دانشگاه های برتر برای رشته های خوب قبولی در این رشته ها و رتبه برتر شدن شرایط خاص خودش را دارد ما در این مقاله به این نکات و شرایط اشاره کنیم تا با شما در کسب این موفقیت بزرگ یعنی رتبه برتر سهیم باشیم .
در رشته‌های دندان‌ پزشکی امکان ادامه تحصیل تا مقطع فوق دکترا وجود دارد. دانشجویان رشته دندان‌پزشکی حداقل 5 ساله درس خود را تمام میکنند در رشته دندانپزشکی درس های عمومی ، پایه و اختصاصی آن از لحاظ نحوه تدریس، به درس های نظری ، عملی نظری، عملی تقسیم می‌شود.

پزشکی عمومی شامل ۵ دوره است:

1-علوم پایه
در این دوره دانشجویان علاوه بر مباحث پایه ای، برای یادگیری علوم بالینی آمادگی کسب می کنند در پایان دوره دانشجویان در آزمونی شرکت می کنند و به مرحله بعدی تحصیل می روند.

2- فیزیوپاتولوژی
زمان این دوره ۶ ماه است که مبانی فیزیولوژیک، شناخت بیماریها و نشانه های بیماریها و تشخیص و درمان آنها در این دوره مورد بررسی قرار می گیرد.

3- کارآموزی بالینی
دانشجویان علائم بیماریها از دیدگاه بالینی و آزمایشگاهی را می شناسند و توانائی در به کار بردن اندیشه، استدلال و نتیجه گیری در پیشگیری و درمان را می آموزند

کارورزی بالینی
4- پرورش قدرت تصمیم گیری در مقابل با مسائل بهداشتی و درمانی و اقدام لازم و به هنگام از هدف های این دوره است.

5- کارورزی

بعد از کنکور کارورزی که از دروس پایه و اصلی و عمومی فیزیولوژی علوم بالینی است و به طور سراسری برگزار می‌شود گذراندن دوره کارورزی ضروری است

دانش‌آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته کلیه رشته‌های تحصیلی و دکتری عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) و دکتری حرفه‌ای دامپزشکی بتوانند با رعایت شرایط ذیل و از طریق شرکت و قبولی در آزمون سراسری، در مقطع دکتری عمومی رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، صرفاً در شعب بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی ادامه تحصیل دهند.

۱: لزوم گذراندن طرح نیروی انسانی برای دانش‌آموختگان مشمول طرح.
۲: دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان یا دستگاه‌های اجرایی و عدم دارا بودن تعهدات سهمیه بومی و یا سهمیه مناطق محروم.
۳: نداشتن ممنوعیت تحصیل از نظر سازمان نظام وظیفه.
۴: کلیه پذیرفته‌شدگان در شعب بین‌الملل ( اعم از اینکه در مقاطع قبلی تحصیل از آموزش رایگان برخوردار بوده یا نبوده‌اند ) ، ملزم به پرداخت شهریه مطابق مصوبه هیأت امنای دانشگاه و مصوبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند.
۵: دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی ارشد پیوسته و ناپیوسته صرفاً قادر به تحصیل در شعب بین‌الملل هستند.

یک برنامه ریزی مناسب برای قبولی در پزشکی چگونه باید باشد:
آماده کردن منابع و شرایط :
لطفا منطقی باشید و قبول کنید که برای قبولی در رشته های تاپ دکترای حرفه ای باید مطالعه ای بسیار با کیفیت داشته باشید و شرایط مورد نیازی که مشاور تعیین میکند ، را مهیا سازید.
شرایط مطالعه عبارتند از :
مکان مطالعه: مکان مطالعه نباید شلوغ باشد بلکه باید با آرامش در آن درس بخوانید . همچنین نور و دمای مناسبی نیز داشته باشد .
آزمون آزمایشی : شرکت در آزمون های آزمایشی استاندارد و معتبر. که در آن آموخته های خود را بسنجید و خود را با دیگر رقیبان ارزیابی کنید.
منابع کمک آموزشی: تهیه کتاب و دیگر منابع کمک آموزشی براساس سطح درسی و کارشناسی شده و انجام مراحل یادگیری در کنار مطالعه همانند ، خلاصه نویسی ، یادداشت برداری ها ،مرور های پر تکرار مباحث مختلف و…
مطالعه در زمان هایی که رقبا عقب مانده اند :
دانستن این زمان ها زیاد کار سختی نیست. داوطلبان شرکت کننده در کنکور تجربی از یکی از سه گروه زیر هستند:
دانش آموزان پیش دانشگاهی:
در دوران امتحانات درگیر امتحانات می شوند و معمولا نمی توانند در آزمون های این دوره خوب بدرخشند و بعضا خیلی از مباحث عقب می مانند. مثلا دی ،بهمن ، اردیبهشت و خرداد.
داوطلبان پشت کنکوری
فارغ التحصیلان دانشگاهی
لذا با کمی هوشیاری خودتان می توانید متوجه شوید رقبا الان در چه وضعیتی هستند و ازشون جلو بزنید و یه لحظه هم مطالعه را متوقف نکنید.
باز هم تعادل مطالعاتی:
همه دروس را بصورت متعادل بخوانید و درصدهای بالا داشته باشید در غیر اینصورت مطمئن باشید در کنکور با این تعداد رقبای جدی ، شکست می خورید.

شما میتوانید برای دریافت هرگونه مشاوره و برنامه ریزی درباره قبولی در رشته پزشکی دندانپزشکی داروسازی با مشاوران سامانه در ارتباط باشید و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.


منبع:برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد ؟



:: برچسب‌ها: "برای قبولی در رشته پزشکی چه باید کرد, راه های قبولی در رشته پزشکی,رتبه لازم برای قبولی در رشته پزشکی,درصد لازم برای قبوی در رشته پزشکی ,
:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

آیا از شرایط ثبت نام دانشگاه بقیه الله در سال 97 اطلاع دراید؟

دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله از دانشگاه های علوم پزشکی وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محسوب می شود که در شهر تهران قرار دارد. در طی چند سال اخیر تغییراتی در پذیرش دانشجویان در این دانشگاه صورت گرفته است تحصیل در دانشگاه مزایای زیادی را به همراه دارد با توجه به ابهامات و سوالات بسیار شما در رابطه با دانشگاه بقیه الله در این مقاله به توضیح شرایطثبت نام دانشگاه بقیه الله، زمان و نحوه ثبت نام دانشگاه بقیه الله پرداخته شده.

بعد از مطالعه مقاله در صورت داشتن هرگونه سوال در رابطه با زمان، شرایط و لیست رشته های دانشگاه بقیه الله و نحوه استخدام بصورت آزمون استخدامی در این دانشگاه می توانید با مشاوران سامانه ثبت نام دانشگاه بقیه الله در ارتباط بوده و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید. هدف مشاوران سامانه ثبت نام دانشگاه بقیه الله اطلاع رسانی دقیق به شما داوطلبان و روند بهبود پذیرش دانشجو در این دانشگاه می باشد.

همچنین با مطالعه رشته های دانشگاه بقیه الله از لیست رشته ها و دانشکده ها و رتبه و تراز لازم برای قبولی در این دانشگاه باخبر خواهید شد.

 

زمان ثبت نام دانشگاه بقیه الله 97

داوطلبان دقت داشته باشند تنها راه ورود بصورت عمومی برای داوطلبان، شرکت در ثبت نام کنکور سراسری می باشد. ثبت‌نام از یک بهمن‌ماه ۹۷ آغاز و تا ۸ بهمن از طریق سایت سازمان سنجش و بصورت اینترنی انجام خواهد شد. داوطلبان قبل از ثبت نام با مطالعه مقاله شرایط و مدارک لازم برای ثبت نام کنکور سراسری می توانند از شرایط لازم برای ثببت نام مطلع شوند.

بنابراین داوطلبان بعد از شرکت در کنکور سراسری و بعد از دریافت نتایج اولیه کنکور سراسری در صورت کسب تراز لازم برای قبولی در دانشگاه بقیه الله باید در انتخاب رشته خود نهایت دقت را داشته و کد رشته هایی را در فرم انتخاب رشته  وارد نمایند که در این دانشگاه تدریس می شود تا شانس قبولی خود را در این دانشگاه افزایش دهند.

 

جهت مشاوره در زمینه شرایط ثبت نام دانشگاه بقیه الله 97

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

 

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

 

 



 

شرایط اختصاصی ثبت نام دانشگاه بقیه الله  97

داوطلبان برای پذیرش و شرکت در دانشگاه بقیه الله علاوه بر کسب رتبه لازم برای قبولی در دانشگاه بقیه الله باید شرایط عمومی و اختصاصی را دارا باشند که در ادامه به توضیح این شرایط خواهیم پرداخت داوطلبان می توانند با استفاده از شرایط اختصاصی پذیرش خود را دراین دانشگاه راحت تر نمایند.

1 -حداقل معدل دیپلم یا پیش دانشگاهی برای دورههای کاردانی و کارشناسی 00/14 میباشد.

2 -حداقل معدل دیپلم یا پیش دانشگاهی برای دوره دکتری حرفهای پزشکی و داروسازی 00/18 میباشد.

3 -کسب نمره علمی بالاتر از 9500 در آزمون سراسری، برای رشته پزشکی و داروسازی.

4 -کسب نمره علمی بالاتر از 8000 در آزمون سراسری، برای دورههای کاردانی و کارشناسی.

5 -حداکثر سن داوطلبان تحصیل در این دانشگاه 20 سال تمام میباشد.

-به ازای هر یک سال عضویت بسیج فعال، مدت سه ماه و عضویت عادی دو ماه تا سقف یک سال قابل افزایش به حداکثر سن میباشد. در صورت انجام خدمت دوره ضرورت، مدت مذکور به حداکثر سن اضافه میگردد. برای اعضای درجه یک خانوادههای شهدا، جانبازان، آزادگان و مفقودالاثرها تا میزان پنج سال قابل افزایش به حداکثر سن میباشد. مجموع سن فرد با احتساب ارفاق سنی حاصل از این بند، حداکثر نبایست از 25 سال تجاوز نماید.

6 -در شرایط مساوی، اولویت با اعضای درجه یک خانواده محترم ایثارگران (شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان) و همچنین اعضای بسیج میباشد.

7 -در مدت تحصیل در دانشگاه بقیه االله(عج) دانشجویان از امکانات فرهنگی، خوابگاه و غذا در حد امکـان بهـره منـدخواهند بود.  دانشگاه هیچگونه تعهدی برای خوابگاه متأهلین ندارد.

8 -پذیرفته شدگان نهایی در بدو ورود به استخدام رسمی سپاه پاسداران در آمده و از حقوق، مزایـا، بیمـه، خـدمات رفاهی و … امکانات دانشجویان بورسیه بهرهمند خواهند شد.

9 -منتخبین در بدو ورود میبایست دوره عمومی پاسداری را در یکی از مراکز آموزشی سپاه طی نمایند.

10 -منتخبین پس از فارغ التحصیلی بر اساس نیاز سپاه و نظر معاونت بهداشت و درمان سپاه بکارگیری میشوند.

تمام این مواردی که در اختیار شما عزیزان قرار گرفت گوشه ای از شرایط ورود به این دانشگاه بود بنابراین آن دسته از عزیزانی که سهمیه جانبازی یا ایثارگری یا بسیج فعال داشته و قصد ثبت نام و تحصیل در رشته های دانشگاه بقیه الله را دارند می توانند برای اطلاع از نحوه مصاحبه در دانشگاه بقیه الله و شرایط پذیرش صددرصدی با مشاوران سامانه در ارتباط بوده و سوالات خود را از مشاوران بپرسند.

 منبع:شرایط ثبت نام دانشگاه بقیه الله 97



:: برچسب‌ها: "دانشگاه بقیه الله,ثبت نام دانشگاه بقیه الله,زمان ثبت نام دانشگاه بقیه الله,شرایط ثبت نام دانشگاه بقیه الله 97,لیست رشته های دانشگاه بقیه الله,رتبه قبولی دانشگاه بقیه الله در سال 97 ,
:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sara

آیا از نحوه دریافت کد منطقه و کد دانش آموزی برای ثبت نام در کنکور سراسری 97 اطلاع دارید؟

بنابراین کلیه داوطلبانی قصد دریافت کد سوابق تحصیلی دیپلم یا پیش دانشگاهی خود را دارند بایدکد منطقه و کد سوابق تحصیلی خود را دریافت نمایند.یکی از شروط ثبت نام در کنکور 97 داشتن کد سوابق تحصیلی می باشد داوطلبان برای دریافت کد سوابق تحصیلی باید حتما کد منطقه تحصیلی خود را دریافت نمایند. که در ادامه به توضیج نحوه دریافت کد منطقه خواهیم پرداخت. برای دریافت کد منطقه و کد دانش آموزی با سامانه در ارتباط باشید.

 منظور از منطقه تحصیلی محلی است که در دیپلم و یا پیش دانشگاهی خود را دریافت کرده اید. بنابراین منظور از کد منطقه کد محلی که در آن زندگی می کنید نمی باشد. بنابراین با توجه به تغییر کد مناطق در هر سال داوطلبان باید برای دریافت کد مناطق خود  از آخرین اطلاعات استفاده نمایند.

برای اطلاع از نحوه دریافت کد سوابق تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی با کلیک بر روی لینک آبی و دریافت مقاله اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

 

کد منطقه برای سوابق تحصیلی

 کد منطقه در واقع نمایانگر منطقه ای است که دانش آموزان در آن تحصیلات دیپلم و پیش دانشگاهی خود را گذرانده باشند. در واقع کد منطقه دیپلم شامل کد منطقه ای می باشد که دو سال اول دوره متوسطه را در آنجا سپری شده است و کد منطقه پیش دانشگاهی نیز مانند همان شامل کد منطقه است که مدرک پیش دانشگاهی خود را از آنجا گرفته اید.

شیوه دریافت کد منطقه برای سوابق تحصیلی

برای این منظور لازم است داوطلبان به سایت سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org مراجعه نموده و با وارد شدن به قسمت جستجوی کد های مورد نیاز آزمون سراسری با وارد نمودن نام منطقه آموزش و پرورش کد مناطق آموزش پرورش نمایان می شود. این کد جهت درج در سامانه دریافت کد سوابق تحصیلی لازم می باشد. برای دریافت کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی نیز می بایست نام منطقه ای که پیش دانشگاهی خود را در آنجا گذرانده شده است درج شود. در این صفحه همچنین می توانید به کدهای دیگری نظیر کد دیپلم،کد محل اشتغال،کد استان،کد بخش و کد پیگیری اتباع خارجی دست پیدا کنید.



جهت مشاوره در زمینه نحوه دریافت کد منطقه برای سوابق تحصیلی

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۱ ۹۰۷ ۹۰۹ تماس بگیرید

شماره تماس از خطوط همراه اول ۹۹۲۲۵۵۹۵

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

نحوه دریافت کد دانش آموزی

برای دریافت کد سوابق تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی پس از آنکه کد منطقه را دریافت نمودید لازم است با مراجعه به کارنامه دبیرستان خود کد دانش آموزش خود را مشاهده نموده و پس از آن با مراجعه به سامانه دریافت کد سوابق تحصیلی و با ورود به قسمت مربوطه سوابق تحصیلی خود را دریافت نمایید.

چه کسانی لازم است کد سوابق تحصیلی را دریافت کنند؟

آن دسته از داوطلبانی که مدرک دیپلم خود را از سال 84 به بعد در یکی از رشته های نظری (ریاضی ،تجربی، انسانی) دریافت کرده اند لازم است کد سوابق تحصیلی دیپلم را دریافت نمایند اما داوطلبانی که مدرک دیپلم ، دیپلم نظام قدیم، دیپلم فنی حرفه ای و یا کاردانش را قبل از سال 84 اخذ کرده اند ، ملزم به دریافت کد سوابق تحصیلی دیپلم نخواهند بود.همچنین داوطلبانی که مدرک پیش دانشگاهی خود را از سال 91 به بعد دریافت کرده اند ملزم به دریافت کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی خواهند بود و داوطلبانی که مدرک پیش دانشگاهی خود را قبل از سال 91 دریافت کرده اند و داوطلبانی که قصد دارند از مدرک کاردانی به عنوان مدرک پیش دانشگاهی استفاده کنند نیز ملزم به دریافت کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی نخواهند بود.

تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری

سوابق تحصیلی درکنکور سراسری تاثیر مثبت دارد.بنابراین معدل دیپلم(سال سوم آموزش متوسطه) حدود حداکثر 25 درصد به نسبت سوابق تحصیلی موجود داوطلب تاثیر مثبت خواهد داشت و معدل دوره پیش دانشگاهی (نمرات دروسی که به صورت نهایی، سراسری و کشوری برگزار شده است) حداکثر 5 درصد به نسبت سوابق‌ تحصیلی موجود داوطلب تاثیر مثبت خواهد داشت.

منظور از سوابق تحصیلی در کنکور چیست ؟

منظور از سوابق تحصیلی در قانون تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری نمره هر یک از دروس مرتبط می باشد. تمامی داوطلبان می بایست نمرات دقیق خود در امتحانات نهایی دیپلم و پیش دانشگاهی را در اختیار سازمان سنجش قرار دهند. کد 14 رقمی دریافتی داوطلبان برای شرکت در کنکور سراسری لازم است در غیر اینصورت حق شرکت در کنکور سراسری وجود ندارد. با مطالعه مقاله میزان تاثیر معدل در کنکور 97 می توانید اطلاعات لازم را دریافت نمایید.


منبع:نحوه دریافت کد منطقه برای سوابق تحصیلی



:: برچسب‌ها: کد منطقه,کد منطقه برای سوابق تحصیلی , نحوه دریافت کد منطقه تحصیلی,دریافت کد بخش برای سوابق تحصیلی ,دریافت کد استان برای سوابق تحصیلی , دریافت کد اتباع غیر ایرانی برای سوابق تحصیلی ,دریافت کد محل اشتغال برای سوابق تحصیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 فروردين 1397 | نظرات ()